OverallTaken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 971
Yook alınmaz 9060xt 16gb sistemler daha ucuz ve iyi.Neyse soruna gelirsek alınır bence
Yook alınmaz 9060xt 16gb sistemler daha ucuz ve iyi.Neyse soruna gelirsek alınır bence
RX 7600 lü olan vardı hala duruyor mu bilmem 17 k idi oda daha f/p8gb lı kart alacaksan zaten vatandaki 5060 lı sistemi al 25750 liraya daha f/p
Hala duruyor. O da inanılmaz f/p sistem ben acaba onu mu alsaydım diye düşünüyorum arada ama yine de mfg apayrı bir şey 5060 için değerRX 7600 lü olan vardı hala duruyor mu bilmem 17 k idi oda daha f/p
Genelde pahalı benceHala duruyor. O da inanılmaz f/p sistem ben acaba onu mu alsaydım diye düşünüyorum arada ama yine de mfg apayrı bir şey 5060 için değer
Ayrı ayrı eşdeğer modelleri en ucuzundan alsan gene 5000 lira daha ucuza geliyor. En ucuz 5060 kart 15 bin lira. Bir de 3 taksit yapıyor. Kardeşim öyle görmezden geliyoruz ama bu taksit olayı bir çoğumuz için olmazsa olmaz. Bende nerde para ki peşin alayım? 25 bin lira kredi çek bakalım 3 taksitle ne kadar faiz koyuyor en az 5 bin alıyordur bankalar. Bir de onu kar olarak hesaplaması lazım nakit parası olmayanın.Genelde pahalı bence
3 taksit leş en az 4-6-9 olmalı sistemler ekran kartları vbAyrı ayrı eşdeğer modelleri en ucuzundan alsan gene 5000 lira daha ucuza geliyor. En ucuz 5060 kart 15 bin lira. Bir de 3 taksit yapıyor. Kardeşim öyle görmezden geliyoruz ama bu taksit olayı bir çoğumuz için olmazsa olmaz. Bende nerde para ki peşin alayım? 25 bin lira kredi çek bakalım 3 taksitle ne kadar faiz koyuyor en az 5 bin alıyordur bankalar. Bir de onu kar olarak hesaplaması lazım nakit parası olmayanın.
Anlamadım leş olan ne? Ürün mü? Taksit zaten ekstra bir şey yani elbette ne kadar fazla olsa o kadar iyi de. Neyi beğenmediğini tam anlamaya çalışıyorum. Gerçi sanırım hiç bir şeyi beğenmedin. Neyse sağlık olsun.3 taksit leş en az 4-6-9 olmalı sistemler ekran kartları vb
Taksit az onu diyorum 6-9 taksit olsa süper olur rahat öder alan kişiAnlamadım leş olan ne? Ürün mü? Taksit zaten ekstra bir şey yani elbette ne kadar fazla olsa o kadar iyi de. Neyi beğenmediğini tam anlamaya çalışıyorum. Gerçi sanırım hiç bir şeyi beğenmedin. Neyse sağlık olsun.