Çözüldü✓ phoenıx vs dual hangısı alınmalı

SECTOSS

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,125
evet sacma gelebilir fakat sormak ıstedım hangısı alınmalı abdullahın phoenıx vıdeosundakı degerler hosuma gıttı dıye sordum rx6400 olarak alıcam

Normalde DUAL derdim ama dual fiyatına RX 6500 XT lere çıkabiliyorsan.
6400 alıcam 6500xt falan demeyın psumda ekran kartı guc kablosu yok bu yuzden 6400 alıcam pcie dan guc alsın dıye performans olarak soyleyın

hocam psu nuz kaç watt eğer 6500xt ye kesin katıysanız dua alınır

ucuz bir 6500xt ve psu yükseltmesi yaparım yerinizde olsam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

watt ıle alakası yok yazdım oraya pin kablosu yok psuda
o zaman kablo alsanız?

Dual daha iyidir ama fiyatına da bağlı. Akakçe den eli yüzü düzgün siteleri baz alınca çorba oluyor.
Diğer forumlara da baktım millet "RX6400 alma" dediğinden aralarında fiyatına değecek fark var mı göremedim. Phoenix in patlayacağını düşünmüyorum açıkçası

Dual daha iyidir ama fiyatına da bağlı. Akakçe den eli yüzü düzgün siteleri baz alınca çorba oluyor.
Diğer forumlara da baktım millet "RX6400 alma" dediğinden aralarında fiyatına değecek fark var mı göremedim. Phoenix in patlayacağını düşünmüyorum açıkçası
iki modelde aynı para performans olarak guzel kart benım ıcın fıyatı gerektıgınden fazla dıye dıyorlar bende ısterdım 6500xt alayım ama kasam sagolsun 6400 e kaldım ama zaten ps3 zamanındakı oyunları oynadıgım ıcın cok sıkıntı yok

Geri