PHOTOSHOP PARALI OLMASI

Deadpool

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
adobe photoshop ve video editlemek için olan programlar paralı bildiğiniz gibi crackli de indirebilirim fakat para ödeyenlerin hakkına girmeyi istemiyorum eskiden logo tasarlayıp satardım artık hiçbirini yapmıyorum sizce ne yapmalıyım

Hocam ne kadar etik bilmem de ileride tövbe edersiniz.

Para yoksa photoshopta yok

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
crack kullanmaktan başka çare yok gibi

adobe photoshop ve video editlemek için olan programlar paralı bildiğiniz gibi crackli de indirebilirim fakat para ödeyenlerin hakkına girmeyi istemiyorum eskiden logo tasarlayıp satardım artık hiçbirini yapmıyorum sizce ne yapmalıyım
Para biriktirebilirsin. Günlük 5 TL atsan 30 günde zaten lisansı alıyorsun. Hadi 60 gün diyelim. Eğer "günde 5 TL alacak durumum yok" diyorsan ücretsiz programlara yönel. Camtasia 9 deneme sürümü var. Onu indir, editle mesela editin bittikten sonra editin videosunu bandicam ile tekrar kaydet. Diğer türlü ekranın ortasında yazı çıkıyor. Böylece ücretsiz yaparsın ama 3-5 gün sonra program açılmıyor, satın almanı istiyor.

Aylık tüm uygulamalar 187 tl gibi bir ücret.Yüksek bir ücret günümüz Türkiyesinde.O yüzden bu işten aşırı para kazanmıyosan crack ile başlamak gerek çünkü başka şansın yok.Paran olunca direkt alacaksın zaten üyelik.Ekstra avatajları vs var o yüzden tavsiye ederim.

Crack kullan ama alabilecek durumun olduğunda, bu işten para kazandığında programları ücretini ödeyerek kullanmaya devam et.

Crack kullanmaya başla. Kazanmaya başlayınca alırsın bir önceki ay içinde sadaka verirsin ya da birine hediye alırsın. Birinin ihtiyacını karşılamakta var tabii. Böylesi daha iyi gibi.

Git indir ilerde alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,391
Üyeler
189,079
Son üye
Yaşar M.
Geri