Gimp çok iyi bir alternatif. Daha basit bir şey isterseniz Photoscape var. Ama baya basit.
photospace çok amatörGimp çok iyi bir alternatif. Daha basit bir şey isterseniz Photoscape var. Ama baya basit.
Evet baya amatör. Çocukken çok kullanırdım. Basiti işleri halletmek için güzel. Sonra Photoshop öğrenince gerek kalmadı.photospace çok amatör
teşekkürler yardımın için, gimp deneyeceğim, beceremessem photoscape i denmeyeceğim.Evet baya amatör. Çocukken çok kullanırdım. Basiti işleri halletmek için güzel. Sonra Photoshop öğrenince gerek kalmadı.
sanada teşekkürler dostum.
zaten photoshop işini seversem ve daha profesyonel yapmak istersem parayı basar alırım sıkıntı yokda, ilk defa deneyeceğim sevip sevemiyeceğimi bilmediğim için ücretsiz öneri istedim.adobe photoshop crackli indirdim orjınali mağlum baya pahalı profesyonel photoshop istiyorsan onerırım
adobe photoshop onerırım tüm alternatifler varzaten photoshop işini seversem ve daha profesyonel yapmak istersem parayı basar alırım sıkıntı yokda, ilk defa deneyeceğim sevip sevemiyeceğimi bilmediğim için ücretsiz öneri istedim.
Rica ederim. Gimp ile Photoscape kıyaslanamaz bile. Gimp bin kat daha iyi. Bu sadece çok basit şeyler yapmak için.teşekkürler yardımın için, gimp deneyeceğim, beceremessem photoscape i denmeyeceğim.
sanada teşekkürler dostum.
Pixlr olabilir online photoshop sitesi. Neredeyse 40 saniyede şunu yaptımarkadaşlar çok boş vaktim var ve bunu photoshop yaparak doldurmak istiyorum. şimdi photoshop yapabileceğim ücretsiz bir program varmı? birde nasıl yapacağımı nasıl öğrenebilirim?