Photoshop Yapabilen Var Mı?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,742
Merhaba;
Dostlar aranız da photoshop yapabilen baba yiğit var mı? Sizden sonucun da çok fazla mutlu olacağım bir ricada bulunacağım. Az çok tanıyanlarınız vardır beni, ben Arhur Morhan hayranı birisiyim. Acaba sizlere 1 tane Arthur'un 1 tane de benim kendi fotoğrafımı göndersem onu shoplayıp birlikte çekilmiş tek bir fotoğraf haline getirebilir misiniz?

Merhaba;
Dostlar aranız da photoshop yapabilen baba yiğit var mı? Sizden sonucun da çok fazla mutlu olacağım bir ricada bulunacağım. Az çok tanıyanlarınız vardır beni, ben Arhur Morhan hayranı birisiyim. Acaba sizlere 1 tane Arthur'un 1 tane de benim kendi fotoğrafımı göndersem onu shoplayıp birlikte çekilmiş tek bir fotoğraf haline getirebilir misiniz?
işteyim şuan usta ama eve gidince hala işin görülmemişse uğraşabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba;
sen fotoğrafları at bana

işteyim şuan usta ama eve gidince hala işin görülmemişse uğraşabilirim

sen fotoğrafları at bana
Çok teşekkürler dostum ben fotoları göndereceğim sana, kolay gelsin.

Bana da atabilirsin boş olduğumda yaparım

Özelden atmayın, buraya atın. Görenler yardımcı olacaktır.

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler fotoğrafları kaldırdım

Son düzenleme:
Tamam hocam çok teşekkürler

Buraya atıcam biraz sonra hocam çok teşekkürler :)

Dostlar fotolar bunlar, pek fazla fotoğrafım olmadığı için yüzümü kullanabileceğiniz fotoğraflar seçtim onlardan da ancak 3 tane bulabildim. Fotolar birbirine uyumlu mu değil mi bilmiyor galiba zor bir iş olacak ama bir şeyler yapabilirseniz ok sevinirim. Arthur'un yanına yerleştiriverin :)
hocam boydan atar mısınız?

Dostlar fotolar bunlar, pek fazla fotoğrafım olmadığı için yüzümü kullanabileceğiniz fotoğraflar seçtim onlardan da ancak 3 tane bulabildim. Fotolar birbirine uyumlu mu değil mi bilmiyor galiba zor bir iş olacak ama bir şeyler yapabilirseniz ok sevinirim.
kral karakterin fotoğrafları hep boydan seninkiler selfie tarzında yanında çocuğu gibi durmak istiyorsan shoplarım sorun olmaz benim için :D

kral karakterin fotoğrafları hep boydan seninkiler selfie tarzında yanında çocuğu gibi durmak istiyorsan shoplarım sorun olmaz benim için :D
Kanka karakterin yanında ki kişilere shoplayacaksın ya o yüzden selfie atım mesela Dutch'ın yerine benim yüzümü koyacaksın vücut zaten var yüz ekledim mi tamam. Bu benim düşüncem tabi bildiğin daha iyi bir yol varsa eğer...

hocam boydan atar mısınız?
Boydan fotoğrafım yok denecek kadar az ama bir bakayım hocam

Dostlar fotolar bunlar, pek fazla fotoğrafım olmadığı için yüzümü kullanabileceğiniz fotoğraflar seçtim onlardan da ancak 3 tane bulabildim. Fotolar birbirine uyumlu mu değil mi bilmiyor galiba zor bir iş olacak ama bir şeyler yapabilirseniz ok sevinirim. Arthur'un yanına yerleştiriverin :)
Abi neden yıkık gibisin? :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,361
Üyeler
185,081
Son üye
Lynx_tr
Geri