Neler Yeni

Photoshopta Ürün Şeffaflaştırma

Serkur25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kürşad Aydın
Merhabalar, bir sorum olacak. Amazon’da satış yapan bir müşterim, bu tarz görsellerin nasıl hazırlandığını sordu. Siyah ürünleri bu şekilde nasıl şeffaf gibi gösterebileceğimiz hakkında bir bilginiz var mı? Denediğim hiçbir yöntemle bu kadar kusursuz bir şeffaflık elde edemiyorum.
1.jpg
2.jpg

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
çok uğraştırır, ya fotoğraf ya da 3d modelleme bu hocam

Serkur25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kürşad Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkkür ederim. İnternette bu tarz görsellerden onlarca var. Hepsinin render alındığını sanmıyorum. Acaba bu görseller için kullanılan bir 3D model dosyası var mıdır? Ya da bu tür görselleri bulabileceğim bir site biliyor musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

photoshop değil bu render
Teşekkkür ederim. İnternette bu tarz görsellerden onlarca var. Hepsinin render alındığını sanmıyorum. Acaba bu görseller için kullanılan bir 3D model dosyası var mıdır? Ya da bu tür görselleri bulabileceğim bir site biliyor musunuz?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut

onlarca dediklerinizi iletir misiniz hocam, görseli bulsanız bile bu şeffaflıkta olmuyor maalesef. Ayrıca render almak o kdr zor bir şey değil

Serkur25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kürşad Aydın
onlarca dediklerinizi iletir misiniz hocam, görseli bulsanız bile bu şeffaflıkta olmuyor maalesef. Ayrıca render almak o kdr zor bir şey değil
Peki hocam, bu render işi için illa Blender mı gerekli? Adobe'nin bu tarz bir programı var mı? Benzerini çizip şeffaf bir şekilde render alabileceğim bir uygulaması var mı?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
Peki hocam, bu render işi için illa Blender mı gerekli? Adobe'nin bu tarz bir programı var mı? Benzerini çizip şeffaf bir şekilde render alabileceğim bir uygulaması var mı?
blender, spline, yapay zeka kullanabilirsiniz hocam tam olarak ne yapmaya çalışıyorsunuz hangi ürüne bunu yapmak istiyorsunuz ona göre tavsiye verebilirim bildiğim bi şey ise

Serkur25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kürşad Aydın
blender, spline, yapay zeka kullanabilirsiniz hocam tam olarak ne yapmaya çalışıyorsunuz hangi ürüne bunu yapmak istiyorsunuz ona göre tavsiye verebilirim bildiğim bi şey ise
Hocam, müşterim Apple Watch kasa koruyucularından satacak. Bu şekilde görseller hazırlayabilir miyiz? Telifsiz tasarımlar oluşturabilir miyiz diye sordu. Ben de şeffaf bir ürün denemeye çalıştım ancak bu kadar kusursuz bir şeffaflık elde edemedim. Yani, kısacası bu tarz saat koruyucu kılıflar için yapmam gerekiyor.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
sizin yaptığınıza bakabilir miyim sakıncası yoksa

Hocam, müşterim Apple Watch kasa koruyucularından satacak. Bu şekilde görseller hazırlayabilir miyiz? Telifsiz tasarımlar oluşturabilir miyiz diye sordu. Ben de şeffaf bir ürün denemeye çalıştım ancak bu kadar kusursuz bir şeffaflık elde edemedim. Yani, kısacası bu tarz saat koruyucu kılıflar için yapmam gerekiyor.
bu konuda ki görsellerin ikiside 3d modelleme hocam internette hazır modeller vardır büyük ihtimal onlara doğru dokuyu vermeniz yeterli olcaktır

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Photoshop'ta yapılacak iş değil. Mantıklı da değil zaten. En temiz çıktıyı ürünün saat olduğunu düşünürsek saati ve kılıfları 3D modelleyip halledebilirsin. 3D artist eli değmesi şart.

Serkur25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kürşad Aydın
sizin yaptığınıza bakabilir miyim sakıncası yoksa

bu konuda ki görsellerin ikiside 3d modelleme hocam internette hazır modeller vardır büyük ihtimal onlara doğru dokuyu vermeniz yeterli olcaktır
Şöyle ki ben 3d tasarım yapmadım hocam, Photoshop'tan halletmeye çalıştım. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Modelleri bir araştırayım veya kendim çizmeye çalışayım.

Photoshop'ta yapılacak iş değil. Mantıklı da değil zaten. En temiz çıktıyı ürünün saat olduğunu düşünürsek saati ve kılıfları 3D modelleyip halledebilirsin. 3D artist eli değmesi şart.
Teşekkür ederim

Top Bottom