Neler Yeni

php acil yardım ederseniz sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
çağrı
Önce İsim sonra Soyisim olacak şekilde giriş yapılmalıdır ve yazılan değer altta adı: asdasdad onun altında da soyisim:asdasd şeklinde çıkmalıdır acil yardım ederseniz sevinirim
Sınıfı 1 olanların ortalama notuna +5, 2 olanların +10 puan ekleterek yeni notu bulunuz ve bu nasıl yapabilirm

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Önce İsim sonra Soyisim olacak şekilde giriş yapılmalıdır ve yazılan değer altta adı: asdasdad onun altında da soyisim:asdasd şeklinde çıkmalıdır acil yardım ederseniz sevinirim
Sınıfı 1 olanların ortalama notuna +5, 2 olanların +10 puan ekleterek yeni notu bulunuz ve bu nasıl yapabilirm
ben php bilmeyen öne çıkması için yorum atıyorum

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
öne çıksın yorumu

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Hocam konuyla alakasız ama bunu yapmaktaki amacınız nedir?

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
C veya Matlab olsa yapardım da php bilmiyorum. Ama çok kolaydır bunu yazması. Bi Google amcaya sor bakayım İngilizceye çevirip. Mutlaka bulursun bir şeyler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
çağrı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
C veya Matlab olsa yapardım da php bilmiyorum. Ama çok kolaydır bunu yazması. Bi Google amcaya sor bakayım İngilizceye çevirip. Mutlaka bulursun bir şeyler.
çok baktım da :D bulamadım ama hallettim sonunda :D eyvallah sağolun

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Kankam bence bu tür konuları, Geleceği Yazanlar, StackerFlow gibi forumlara sorman daha iyi olur. Daha hızlı ve doğru cevap alırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
çok merak ediyorum php ne demek

Top Bottom