TRX_Yazilim
80+
- Reaksiyon skoru
- 151
2018 den beri geliştirme yazılım üzerine çalışıyordum hocam bu sene bi üniversite diploması almak için kayıt oldumbu arada siz üni öğrencisi misiniz
2018 den beri geliştirme yazılım üzerine çalışıyordum hocam bu sene bi üniversite diploması almak için kayıt oldumbu arada siz üni öğrencisi misiniz
Bu arada bana hocam demenize gerek2018 den beri geliştirme yazılım üzerine çalışıyordum hocam bu sene bi üniversite diploması almak için kayıt oldum
*Gerek yokBu arada bana hocam demenize gerekdaha çok acemiyim bide küçüğüm 9.sınıfım dersler ağırlaştı baya Okul ödev yemek duş derken yazılıma pek vakit kalmıyor.
Ben 10.sınıfta başlamistim yazılıma hocam deme sebebim bu camia da herkes bu dilde konuşuyor alışkanlık oluyorBu arada bana hocam demenize gerekdaha çok acemiyim bide küçüğüm 9.sınıfım dersler ağırlaştı baya Okul ödev yemek duş derken yazılıma pek vakit kalmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
*Gerek yok
Elit insanlar genelde öyle diyorBen 10.sınıfta başlamistim yazılıma hocam deme sebebim bu camia da herkes bu dilde konuşuyor alışkanlık oluyor