Pi Network / Pi Coin

warren_buffet

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
476
Arkadaşlar bugün sizlere daha piyasaya çıkmamış bir kripto para olan pi coin bahsedeceğim öncelikle mobil uygulama olan pi networkü yüklüyorsunuz ve bir referans kodu istiyor oraya davet eden kişinin adını yazıyorsunuz (MrCetinkaya) ondan sonra size gitmeniz gereken yolu anlatıyor ve günde 1 kere hatırlatma yaparak uygulama açık olmasa bile madencilik yapmanızı sağlıyor 2021 nin 1 ve ya 2. çeyreği piyasaya girmeyi düşünüyor.
Pi Network bir mobil uygulamadır. Bu uygulama üzerinden günde sadece 1 kez giriş yaparak mining işlemi yapılıyor. Bir referans kodu ile kayıt olarak sisteme giriş yapıyorsunuz.
Kayıt olacaklar referans kodumu kullanırsa sevinirim => MrCetinkaya / Umutdag

Son düzenleme:
Benim de kodum var ona da bakabilirsiniz 😊

Arkadaşlar bugün sizlere daha piyasaya çıkmamış bir kripto para olan pi coin bahsedeceğim öncelikle mobil uygulama olan pi networkü yüklüyorsunuz ve bir referans kodu istiyor oraya davet eden kişinin adını yazıyorsunuz (MrCetinkaya) ondan sonra size gitmeniz gereken yolu anlatıyor ve günde 1 kere hatırlatma yaparak uygulama açık olmasa bile madencilik yapmanızı sağlıyor 2020 nin 1 ve ya 2. çeyreği piyasaya girmeyi düşünüyor.
Pi Network bir mobil uygulamadır. Bu uygulama üzerinden günde sadece 1 kez giriş yaparak mining işlemi yapılıyor. Bir referans kodu ile kayıt olarak sisteme giriş yapıyorsunuz.
Kayıt olacaklar referans kodumu kullanırsa sevinirim => MrCetinkaya / Umutdag
güven vermeyen yeni bir paraya yatırım bence iyi seçim değil

güven vermeyen yeni bir paraya yatırım bence iyi seçim değil
Yani haklısın ama ben buraya ne bir kimlik ne bir telefon kart bilgisi vs hiçbir izin vermedim yoksa ben de senin düşüncene katılıyorum olursa olur olmazsa olmaz.

1 pi 0,07 kr. yani sakız parası bile değil bence uğraşmayın google anketleri beklemek gibi 2 haftada bir anca anket geliyor 18 kuruş 18 kuruş gidiyor bazen 30 kr falan asfgfasf.

benim kafama pek yatmıyor 3 haftadır kazım yapıyorum amaçlarını anlamış değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon doğrulamasını nasıl yaptınız acaba

bu çok fena balon olacak gibi geliyor ama hayırlısı 2 3 seneye borsaya çıkacak diyorlardı halen çıkacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,389
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri