Neler Yeni

🔥İndirim Pierre Cardin Kazak & Trikolarda Güzel Fiyatlar 200₺-500₺

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Kemal Gençer
Bu fiyatlara ancak Defacto'dan veya LC Waikiki'den %100 akrilik kumaşlı trikolar alabilirsiniz. Linktekilerin geneli %50 Pamuk %50 akrilik, bu çeşit kumaşlarda terletme azdır ve bu çeşit kumaşlar rahattır. Akrilik kumaşlar renkleri canlı gösterirler, kazaklarınıza güzel bakarsanız uzun süre kullanabilirsiniz. Linkteki ürünler 200₺-500₺ arası filtrelenmiştir. Dilerseniz filtreyi kaldırabilirsiniz, 500 küsürlü fiyatlandırılmış kazaklar da var. Pierre Cardin mağazalarında aynı kumaşlı trikolar 1000₺'den satılıyor. Bu fiyatlar online mağazada bulunuyor. Nays ile alırsanız geri ödeme alırsınız ve Pierre Cardin uygulamasına özel kuponlar da oluyor.

Son düzenleme:

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Kemal Gençer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Swanzy01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet tan
Bu markanın tshirtlerini almıştım çekme yaptı

Kheyball

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Rıdvan
Kemal bey ben zaradan kot gömlek ve kumaş pantolon tercih ediyorum gayet şık ve beyefendi görünüm
Zara H&M Berskha gibi markalarla beyfendi sözcüğü aynı cümlede anlatım bozukluğudur. Beyfendi boğazlı triko ile palto veya ceket ile gömlek vb. tarzda giyer kot gömlekli beyfendi. Bak bakalım profil fotoğrafına koyduğun gerçek beyfendi nasıl giyiniyor.

Prosecour

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emir Can AŞCI
Kemal bey ben zaradan kot gömlek ve kumaş pantolon tercih ediyorum gayet şık ve beyefendi görünüm
Kot gömlek mi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Haluk h
Basit şeylerde tartısıyonuz, basit şeyleri çok ince eleyip sık dokuyonuz, kardeş böyle bir hayat yorucu olmuyomu🤣tüm siteye yazdım

Top Bottom