Merhabalar görüntüler ekte. Ölü piksel siyah diyenler var ama benim sorunum sizce piksel sıkışması mı ölü piksel mi ? Bilenler yanıtlarsa sevinirim. Ürün sıfır, yeni alındı.
Ürün: asus tuf vg27aq
+ şeklinde duruyor , ölü piksel testinde tüm renklerde gözüküyorsa sıkışmış pixelde olabilir bunu anlamak bi tık zor tahminimce ölü pikselMerhabalar görüntüler ekte. Ölü piksel siyah diyenler var ama benim sorunum sizce piksel sıkışması mı ölü piksel mi ? Bilenler yanıtlarsa sevinirim. Ürün sıfır, yeni alındı.
Şimdi deniyorumÖlü pikseldir muhtemelen.
Bunu 15 dakika çalıştırıp çözüm olmazsa iade ederdim sizin yerinizde olsam
Siyah arkaplanda beyaz, beyaz arkaplanda siyah görünüyor. Beyazda ise zoom yaptığımda böyle artı işareti çıkıyor+ şeklinde duruyor , ölü piksel testinde tüm renklerde gözüküyorsa sıkışmış pixelde olabilir bunu anlamak bi tık zor tahminimce ölü piksel
Ölü piksel sadece siyah diye okumuştum birkaç forumda. O yüzden bir sorayım dedim.Ölü piksel kardeşim
Hepsiburada'dan aldım. İade oluyor. Belki sıkışmış piksel düzelir diye sorayım dedim.Nerden aldın. Ona göre değişim yaparlar
Öyle bir şey yok hocam ölü pixel kırmızıda olabilir siyahta olabilir her renk olabilir..Ölü piksel sadece siyah diye okumuştum birkaç forumda. O yüzden bir sorayım dedim.
İyi fiyattan aldıysan değişim iste. Yok normal fiyatı ise iade iste.Ölü piksel sadece siyah diye okumuştum birkaç forumda. O yüzden bir sorayım dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsiburada'dan aldım. İade oluyor. Belki sıkışmış piksel düzelir diye sorayım dedim.
Pixel renk değiştiriyor mu?
Siyah arkaplanda beyaz, beyaz arkaplanda siyah görünüyor. Beyazda ise zoom yaptığımda böyle artı işareti çıkıyor. Rgb renklerde görünmüyor.Pixel renk değiştiriyor mu?