Neler Yeni

Piksel sıkışması mı ölü piksel mi ?

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Siyah arkaplanda beyaz, beyaz arkaplanda siyah görünüyor. Beyazda ise zoom yaptığımda böyle artı işareti çıkıyor. Rgb renklerde görünmüyor.
Sıkışmış piksel muhtemelen, Jscreenfix'i deneyin ve o pikselin üstüne hafifçe baskı uygulayın.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Merhabalar görüntüler ekte. Ölü piksel siyah diyenler var ama benim sorunum sizce piksel sıkışması mı ölü piksel mi ? Bilenler yanıtlarsa sevinirim. Ürün sıfır, yeni alındı.

Ürün: asus tuf vg27aq
Ölü pixel gibi. Bir pixelde duruyor. Bence değişim isteyin. İlerde büyüyorlar. Eski laptopumda ceviz kadar olmuştu.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Ben de siyah nokta yok hocam. Hepsi renkli renkli. Beyaz renkte artı şeklini alırken turkuaz renginde mor kare halini alıyor
Her renge duyarlı olabilirlermiş. Mavide kırmızıda başka. Değişim yapıcakmısınız.

dragonx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samet Yılmaz
Her renge duyarlı olabilirlermiş. Mavide kırmızıda başka. Değişim yapıcakmısınız.
Her renge duyarlı olabilirlermiş. Mavide kırmızıda başka. Değişim yapıcakmısını
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternette böyle bir şey hiç görmedim. Zaten ölü piksel sabit kalmaz mı ? 14 gün sürem var. Biraz daha araştırma yapacağım. En son bir seçenek kalmazsa iade edeceğim

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternette böyle bir şey hiç görmedim. Zaten ölü piksel sabit kalmaz mı ? 14 gün sürem var. Biraz daha araştırma yapacağım. En son bir seçenek kalmazsa iade edeceğim
Ben vatana götürdüm ölü pixel den. Ölü pixel her renge duyarlı olacağını söylediler. Ben değişim yapmanızı öneriyorum. İlerde büyüyor. Dediğim gibi eski pcim de ceviz büyüklüğünde olmuştu. Tabii sizin seçiminiz. Yinede araştırın.

dragonx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samet Yılmaz
Ben vatana götürdüm ölü pixel den. Ölü pixel her renge duyarlı olacağını söylediler. Ben değişim yapmanızı öneriyorum. İlerde büyüyor. Dediğim gibi eski pcim de ceviz büyüklüğünde olmuştu. Tabii sizin seçiminiz. Yinede araştırın.
En son çare iade edeceğim. Teşekkür ederim

PixDraw

80+ Bronze
Merhabalar görüntüler ekte. Ölü piksel siyah diyenler var ama benim sorunum sizce piksel sıkışması mı ölü piksel mi ? Bilenler yanıtlarsa sevinirim. Ürün sıfır, yeni alındı.

Ürün: asus tuf vg27aq
Ölü pixel değil bu ölü pixel tüm renklerde siyah olur renk almaz veya renk değişemez. Parlak pixel sorunu bu alt pixelde yanık vardır. Ölü pixel siyah hariç tüm renklerde siyah olarak belli olur. Çok ortalarda değilse iade falan uğraşmam çünkü çoğu firma iade almıyor min 5 pixel şartı var. Sorunun bir süre sonra düzelebilir veya öyle kalabilir tamamıyla şans işi

Top Bottom