Neler Yeni

Pilli/şarj edilebilir mouse Amazon.

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
vladimiz putin
Bütçe
1000

Bu mouse'u bir forumda önermişler işte 3 bin liralık mouselerin sensörü var bunda çok iyi falan demişler ama üzerinde fazla durmamışlar.

Bende merak ettim.

Bu mouse iyi mi? Valorant tarzı FPS oyunlarında sorun çıkartır mı? Önerebileceğiniz mouse var mı? (Kablolu/kablosuz fark etmez)

Talha Özer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talha Özer

Bu mouse'u bir forumda önermişler işte 3 bin liralık mouselerin sensörü var bunda çok iyi falan demişler ama üzerinde fazla durmamışlar.

Bende merak ettim.

Bu mouse iyi mi? Valorant tarzı FPS oyunlarında sorun çıkartır mı? Önerebileceğiniz mouse var mı? (Kablolu/kablosuz fark etmez)
Corsair Katar Pro uzun süre kullanırsınız

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Yağız Arslan Baytekin

Bende merak ettim.

1000 hz olmasından dolayı tercih edilmiyor 3binlik mouselar 4000 hz verdikleri için ve yurt dışından geldiği için garanti kapsamına girmiyor bu yüzden tercih edilmiyor 3 binlik mouselarin çipi var doğru ama bu sebeplerden dolayı tercih edilmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Logitech g305 öneririm kablosuz olmasından dolayı daha iyi geliyor gözüme 1000tl lik bir fiyatı var

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
vladimiz putin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerileriniz ve ayırdığınız zaman için teşekkür ederim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri