ping değerim sürekli yüksek

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,044
suan 16mps olan bir paket kullanıyorum santrale çok yakınım 137 metre ama nedense 1kisi instagrama girince ping 300-400 oluyor
benim altyapım max 76mps destekliyor ama turknet 1000mps verebilcegini söylüyor bu nası oluyor yanı 1000mps paket alsamda 76 mps mi gelicek max

Türknet'in sitesinde adresini girdiğinde 1000 mbps mi gösteriyor? Eğer gösteriyorsa Türknet altyapısı var ama sen en iyisi arayıp öğren varsa hemen geç derim ping sorunun kalmaz diye düşünüyorum.

Türknet'in sitesinde adresini girdiğinde 1000 mbps mi gösteriyor? Eğer gösteriyorsa Türknet altyapısı var ama sen en iyisi arayıp öğren varsa hemen geç derim ping sorunun kalmaz diye düşünüyorum.
turknetin sitesinde 1000mps ancak mileni ve netspeed 76 gösteriyor

Milleni ve netspeed'in gigabit altyapı anlaşması yoktur senin adresin için. Turknet'ten bağlantı talep et. He bu arada gigabiti kaldıracak modemin de olması lazım. Ona da dikkat etmelisin.

Milleni ve netspeed'in gigabit altyapı anlaşması yoktur senin adresin için. Turknet'ten bağlantı talep et. He bu arada gigabiti kaldıracak modemin de olması lazım. Ona da dikkat etmelisin.
Turknet veriyor galiba

Geri