pintistore dan alışveriş yapmayın...

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
489
instagram da bir sayfa reklamını yapmıştı bende baktım , rdr2 online mod olmadan sadece hikaye modu ve ayrı bi hesap veriyolar 20tl idi bende dedim 20tl den bir şey olmaz ( tabi 20tl önemli ama o oyun için önemsiz gibi ) kazıklansam da denemiş olurum dedim ve aldım , 1 gün geçti 29 saat filan oldu herhalde mail attım hala gelmedi diye sonra mail attılar 32 saat i bulabilir diye yine gelmedi bende bilmem ne yaparım böyle işi diyip ( yazmadım tabi keşke yazsaydım) girdim sitesine iptal ettim normalde paramı iade etmeleri gerekiyordu yazdım iade ettim haberiniz olsun ne zamana gelir param diye , cevap gelmedi. 2 gün geçti aradan cevap neden vermiyosunuz ya oyunu verin ya paramı diye yazdım yine cevap gelmedi bunun reklamını yapan instagram sayfasını da kınıyorum neyse böyle sitelerde büyük paralarla alışveriş yapmam zaten de olan 20tl ye oldu iyiki 200 300 tl ye alışveriş yapmamışım siz de yapmayın diye bu konuyu açayım dedim , teşekkürler

instagram da bir sayfa reklamını yapmıştı bende baktım , rdr2 online mod olmadan sadece hikaye modu ve ayrı bi hesap veriyolar 20tl idi bende dedim 20tl den bir şey olmaz ( tabi 20tl önemli ama o oyun için önemsiz gibi ) kazıklansam da denemiş olurum dedim ve aldım , 1 gün geçti 29 saat filan oldu herhalde mail attım hala gelmedi diye sonra mail attılar 32 saat i bulabilir diye yine gelmedi bende bilmem ne yaparım böyle işi diyip ( yazmadım tabi keşke yazsaydım) girdim sitesine iptal ettim normalde paramı iade etmeleri gerekiyordu yazdım iade ettim haberiniz olsun ne zamana gelir param diye , cevap gelmedi. 2 gün geçti aradan cevap neden vermiyosunuz ya oyunu verin ya paramı diye yazdım yine cevap gelmedi bunun reklamını yapan instagram sayfasını da kınıyorum neyse böyle sitelerde büyük paralarla alışveriş yapmam zaten de olan 20tl ye oldu iyiki 200 300 TL ye alışveriş yapmamışım siz de yapmayın diye bu konuyu açayım dedim , teşekkürler
Yusuf Kayaalp'in sponsoruydu diye hatırlıyorum. Garip

instagram da bir sayfa reklamını yapmıştı bende baktım , rdr2 online mod olmadan sadece hikaye modu ve ayrı bi hesap veriyolar 20tl idi bende dedim 20tl den bir şey olmaz ( tabi 20tl önemli ama o oyun için önemsiz gibi ) kazıklansam da denemiş olurum dedim ve aldım , 1 gün geçti 29 saat filan oldu herhalde mail attım hala gelmedi diye sonra mail attılar 32 saat i bulabilir diye yine gelmedi bende bilmem ne yaparım böyle işi diyip ( yazmadım tabi keşke yazsaydım) girdim sitesine iptal ettim normalde paramı iade etmeleri gerekiyordu yazdım iade ettim haberiniz olsun ne zamana gelir param diye , cevap gelmedi. 2 gün geçti aradan cevap neden vermiyosunuz ya oyunu verin ya paramı diye yazdım yine cevap gelmedi bunun reklamını yapan instagram sayfasını da kınıyorum neyse böyle sitelerde büyük paralarla alışveriş yapmam zaten de olan 20tl ye oldu iyiki 200 300 TL ye alışveriş yapmamışım siz de yapmayın diye bu konuyu açayım dedim , teşekkürler
Tm.

Geri