❌İndirim Bitti! Piranha 1080P Webcam 55 ₺

Kendim aldım alan başka arkadaşlar da var sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani herkesin bütçesi kendine göre. İmkan varsa neden olmasın ?
Vade farkı çıkmıyorsa yaparım hocam. 6 ay sonra o para bir hiç olacak. Bugün değerli.

Aynı kamerayı aldım 1080p falan değil asla 360 veya 480p olması lazım

Stok Yok. İndirim bitti olarak işaretleyebilirsin konuyu.

Senin bahsettiğin MP olayıdır. Logi C920'de 15mp iken bu üründe 2mp kamera var. Ama çözünürlük standarttır.
Ben hayatımda öyle 1080p bir görüntü görmedim :D 1080P diyince insan kaliteli falan sanmasın nasıl bir şeye benziyoru tasfir etmek için söyledim

Bende var bende 65tl'ye almıştım kupon ile bence gayet iyi bu fiyatlara iş görür

Merhaba arkadaşlar. Belki benim gibi en azından iş görecek bir webcam ihtiyacı olanlar için güzel fiyat olduğunu düşünüyorum. Daha önce A101'e 80 TL'ye gelmişti genelde 100 TL bandında satılıyor. Gratis'e kaydolup ürünü 55 TL'ye alabilirsiniz. Kargo ücreti 3,99 yazıyordu fakat yakınımda Gratis olduğu için ücretsiz mağazadan teslim olarak alacağım. Üstelik peşin fiyatına 9 taksit yapıyor. İnceleme videolarına baktığımda en azından iyi performans gösteriyor. Arayanlar için iyi fırsat olacağını düşündüm. En kötü al sat ile dolap vb uygulamada 70 80 fiyat bandında satılabilir.

WEBCAM
Ben goremiyorum, hep indirim bittiğinde indirim bitti diye görüyorum. Nasıl önceden haberdar olabilirim

MP bilgisi sadece telefondakilerden ibaret olan çok zeki insanlara bakmayın. Görsem hava da kapardım fiyatının fazlasıyla hakkını verir.

A101' de defalarca satılan ürün 59TL leri görmüştüm ama şu zaman 55TL beleş resmen.
İhtiyacı olan alsın da bitmiş zaten, Youtube'a başlamak için de alınabilir ama kalite ve görüş açısı da fiyatına oranlı tabii ki.

Telefonda sepete eklemiştim demin bir bakayım belki stok gelmiştir dedim. Satın alabildim. Alamayan arkadaşlar varsa bilgilendirme amaçlı güncelleyeyim dedim.

21.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,139
Üyeler
174,314
Son üye
aliveliM
Geri