❌İndirim Bitti! Piranha 1080P Webcam 55 ₺

Reaksiyon skoru
46
Merhaba arkadaşlar. Belki benim gibi en azından iş görecek bir webcam ihtiyacı olanlar için güzel fiyat olduğunu düşünüyorum. Daha önce A101'e 80 TL'ye gelmişti genelde 100 TL bandında satılıyor. Gratis'e kaydolup ürünü 55 TL'ye alabilirsiniz. Kargo ücreti 3,99 yazıyordu fakat yakınımda Gratis olduğu için ücretsiz mağazadan teslim olarak alacağım. Üstelik peşin fiyatına 9 taksit yapıyor. İnceleme videolarına baktığımda en azından iyi performans gösteriyor. Arayanlar için iyi fırsat olacağını düşündüm. En kötü al sat ile dolap vb uygulamada 70 80 fiyat bandında satılabilir.

WEBCAM

1080p kamera için neden bu kadar ucuz

• Beğen
Reaksiyonlar: Arax
Geçen sene aynısının 720psini 80 küsüre almıştım iyi fiyat

2mp kamera aksldkaşldklşaşd almayın arkadaşlar
Yazdığım yazıyı okumadan cevap veriyosun. Logitech'in alt modeli bile 500 TL bandından başlıyor. Bu ürün 55TL yani ne olmasını bekliyosun ? Başta yazdım özellikle, "ihtiyacı olan idarelik almak isteyenler için"

bunun benzeri everest sc hd 03 kullanıyorum iş görüyor yeterli. bu paraya da çok iyi

2mp kamera aksldkaşldklşaşd almayın arkadaşlar
Yt ye video çekmek için veya twitchte yayın açmak iyi hocam. Bende var öyle işlerde fena değil çünkü kamera ekranını ekranın köşesine küçülterek kullanıyorum

Mağaza teslim 6 taksit ile aldım teşekkürler. Ne kadar kötü olabilir ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,096,965
Üyeler
174,472
Son üye
shinichi
Geri