Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Piranha 1080P Webcam 55 ₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Batuhan Kavuk
Arkadaşlar alamayanlar için stok yenilenmiş.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,405
İsim
Berk
Kamera eline ulaşan oldu mu 4 gün geçti hala sipariş hazırlanıyorda üstelik mağazadan teslimatı seçmiştim. Şikayetvarda da bir sürü şikayet var kimisi 1ay beklemiş kimisi 1hafta tabi başka ürün için fakat kafam karıştı gratis pek önem göstermiyor internet satışlarına görünüşe göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Batuhan Kavuk
Kamera eline ulaşan oldu mu 4 gün geçti hala sipariş hazırlanıyorda üstelik mağazadan teslimatı seçmiştim. Şikayetvarda da bir sürü şikayet var kimisi 1ay beklemiş kimisi 1hafta tabi başka ürün için fakat kafam karıştı gratis pek önem göstermiyor internet satışlarına görünüşe göre
Ürünü alırken tahmini 15 gün sürebilir gibi yazıyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Batuhan Kavuk
Uygulama içinde destek kısmı yok sanırım eve gidinde gratis müşteri hizmetleriyle görüşeceğim böyle olacağını bilsem eve teslim alırdım
Ben mağazadan teslim aldım. Farklı bir problem var gibi duruyor. Arayıp görüşmen daha sağlıklı.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,729
İsim
misfit
Geçen sene 80TL'ye A101'den almıştım. 2. hafta sonunda kablosu temassızlık yapmaya başladı ve fişi çekti.
Kaliteli bir kamera değil ama 80TL'ye ne bekleyebilirsiniz ki? Kablosu biraz kısa bu arada aklınızda bulunsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Aşko Kuşko
Ben 3 gün önce mağazadan teslim aldım. Mikrofonu bozuk. Kamera bu paraya yeterli. Ama iadeyle falan uğraşmam. bu fiyata yeterli.

Top Bottom