Neler Yeni

Pirinç unu ve Rice cream arasında fark var mı?

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
ya ab katkı maddesi tabiiki koyacaksın ona bakarsan wheyde yenmiyor su ile yeniliyor ikisi de diye biliyorum
Su ile grits tarzı aşırı yavan bir tadı olur onu demek istiyorum yani

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
https://www.migros.com.tr/kenton-pirinc-unu-vitaminli-250-g-p-4ce8c1

https://proteinocean.com/cream-of-rice

şu ikisinin arasında fark var mı pirinç güzel bir karb kaynağı olduğu için kilo almama yardımcı olur diye düşünüyorum da ikisinin arasında bir fark var mı
Brom HIÇ BIR fark yok birisi aromalı kilosu 80 tl birisi aromasız kilosu 30 tl kesinlike 2. Yi öneririm hele gainer yada whey protein varsa karıştırıp cok güzel oluyor YouTube da tarifleri var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama sade yaparsan çok kötü

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan
Brom HIÇ BIR fark yok birisi aromalı kilosu 80 TL birisi aromasız kilosu 30 TL kesinlike 2. Yi öneririm hele gainer yada whey protein varsa karıştırıp cok güzel oluyor YouTube da tarifleri var

Ama sade yaparsan çok kötü
teşekkürler yorumun için ben böyle sabah hızlı bir kahvaltı için ürün bakıyorum da smoothie blenderi ile muz ile yapılan tarifler var onlar sence iyi olur mu ?

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
teşekkürler yorumun için ben böyle sabah hızlı bir kahvaltı için ürün bakıyorum da smoothie blenderi ile muz ile yapılan tarifler var onlar sence iyi olur mu ?
Kanka onu biliyorum da ben şey yapıyorum mesela 100 gr rice flour 50 gr gainer toplam 150 gr oluyor 2 katı kadar da süt döküyorum orta ateşte koyu kıvama gelmeden hemen önce alıyorum çünkü koyu olunca yemesi işkence oluyor hafif cıvık puding kıvamda üzerine muz doğrayıp yiyorum gerçekten çok iyi oluyor bulk döneminde 👌. Senin dediğin tarifin linki var mı varsa atsana bi

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan
Kanka onu biliyorum da ben şey yapıyorum mesela 100 gr rice flour 50 gr gainer toplam 150 gr oluyor 2 katı kadar da süt döküyorum orta ateşte koyu kıvama gelmeden hemen önce alıyorum çünkü koyu olunca yemesi işkence oluyor hafif cıvık puding kıvamda üzerine muz doğrayıp yiyorum gerçekten çok iyi oluyor bulk döneminde 👌. Senin dediğin tarifin linki var mı varsa atsana bi
ya bal muz süt bir de bir şey daha vardı ama unuttum tarifi yok

şu videodaki gibi bir çok video var proteinle karıştırıpta içenler var

Top Bottom