Pixelleşme Sorunum var

Emperor

80+
Reaksiyon skoru
7
Oyun oynarken aniden görüntü pixelleşeleri oldu ve bir hatayla karşılaştım video tdr failled atikmpag yazıyordu. pc yi tekrar açmak istedim açarken ekran sürekli pixelleşti bilgisayarın kurtarma ayarlarından format attım düzelir diye düzelmedi pc yi açabildi ekran karını devre dışı bıraktı pixel sorunu gitti ama oyun oynayamıyorum dx 12 istiyor ekran kartını devre dışı bırakıncada açamıyom oyunu pixel sorununun çözümünü bilen varmı?

ekran kartı amd radeon hd 7610m

ddu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrardan yükle . Eğer güvenli moda geçilemiyor hatası alırsan, Windows arama kısmına MSConfig yazıp tamama basın ve ön yükleme kısmıına tıklayıp seçtikten sonra sekmeyi kapatın. PC'yi yeniden başlattığınızda güvenli mod açılır. Ve bu dediğim işlemleri tekrardan yapın ve ön yükleme tikini kaldırın. DDU ile ekran kartı sürücüsünü sildikten sonra yeniden başlatın. Windows normal açılır. Çözünürlük düşük olur driver yüklü olmadığı için yükleyince düzelir kolay gelsin.
Post automatically merged:

internette ddu rehberleri çokça var

deniyorum

ddu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrardan yükle . Eğer güvenli moda geçilemiyor hatası alırsan, Windows arama kısmına MSConfig yazıp tamama basın ve ön yükleme kısmıına tıklayıp seçtikten sonra sekmeyi kapatın. PC'yi yeniden başlattığınızda güvenli mod açılır. Ve bu dediğim işlemleri tekrardan yapın ve ön yükleme tikini kaldırın. DDU ile ekran kartı sürücüsünü sildikten sonra yeniden başlatın. Windows normal açılır. Çözünürlük düşük olur driver yüklü olmadığı için yükleyince düzelir kolay gelsin.

internette ddu rehberleri çokça var
safe mode seçeneği gelmedi ama kaldırdım galiba şuan ekran kartı driverlarını

önceden radeon ayarları yazardı ama şimdi yazmıyor sağ clickte

birde bir konuda daha yardım alabilirmiyim ekran kartım amd radeon hd 7500/7600m yazıyor fakat gpu z de 7610m olarak görünüyor model onu mu indireyim
@deniizkrmn

Ekler

• Ekran görüntüsü 2021-01-12 102248.png
    Ekran görüntüsü 2021-01-12 102248.png
    33.3 KB · Hit: 39
Son düzenleme:
dxdiag a gir ordan bak
deniyorum

safe mode seçeneği gelmedi ama kaldırdım galiba şuan ekran kartı driverlarını

önceden radeon ayarları yazardı ama şimdi yazmıyor sağ clickte

birde bir konuda daha yardım alabilirmiyim ekran kartım amd radeon hd 7500/7600m yazıyor fakat gpu z de 7610m olarak görünüyor model onu mu indireyim
@deniizkrmn

Geri