O parayı almayın. Caiz değil sonuçta.çıldırıyorummm piyango bileti çıktı yaa 40 milyon tllll çıktı tek sıkıntı bilet çeyrekti keşke tam olsaydı ya şimdi elimde 10 milyon TL var aslında 10 binmi 10 milyonmu bilmiyorum ya öylesine almıştım numarayı girdiğimde 40 milyon TL diyor ama bilet çeyrek olduğu için 10 milyon TL diyor ne yapacm ben
5m a ev alıp 5m faize koyacak tipi varBöyle adamlara cidden çıkıyor ve gidip karıdır kızdır hepsinle gönül eğlendirip parayı hiç ediyorlar. Eminim 10m paraya direkt 5mluk araba çeker
Emin ol faize de koymaz. Anlık heyecanla tek gecede -2m bile yapar bunlar5m a ev alıp 5m faize koyacak tipi var
ya forumdaki en sevdiğim kişi yaaaaaaaaaaaaaaçıldırıyorummm piyango bileti çıktı yaa 40 milyon tllll çıktı tek sıkıntı bilet çeyrekti keşke tam olsaydı ya şimdi elimde 10 milyon TL var aslında 10 binmi 10 milyonmu bilmiyorum ya öylesine almıştım numarayı girdiğimde 40 milyon TL diyor ama bilet çeyrek olduğu için 10 milyon TL diyor ne yapacm ben
hocam sen bnim kayıp abimsin be ! iban atim mi hazır yeni 15 ler çıkmışken kendime 1 tane alayım !çıldırıyorummm piyango bileti çıktı yaa 40 milyon tllll çıktı tek sıkıntı bilet çeyrekti keşke tam olsaydı ya şimdi elimde 10 milyon TL var aslında 10 binmi 10 milyonmu bilmiyorum ya öylesine almıştım numarayı girdiğimde 40 milyon TL diyor ama bilet çeyrek olduğu için 10 milyon TL diyor ne yapacm ben
Beyler kuzenimgil evi verdi haneye rs7 hayırlı uğurlu olsun eğer biz rs7 kazası çıkarsa haberlere bilinki o kişiler bizizhocam sen bnim kayıp abimsin be ! iban atim mi hazır yeni 15 ler çıkmışken kendime 1 tane alayım !
hocam bir harçlık atarsın ozamançıldırıyorummm piyango bileti çıktı yaa 40 milyon tllll çıktı tek sıkıntı bilet çeyrekti keşke tam olsaydı ya şimdi elimde 10 milyon TL var aslında 10 binmi 10 milyonmu bilmiyorum ya öylesine almıştım numarayı girdiğimde 40 milyon TL diyor ama bilet çeyrek olduğu için 10 milyon TL diyor ne yapacm ben
Akrabalar arasına para mevzusu girince işler pek iyi gitmiyor. Bakalım sonuç ne olacakArkadaşlar şuna da net Bir açıklık getireyim bilet kuzenimgile çıktı ve biz o bileti 1 hafta önce İstanbuldan aldık normalde ben istiyordum ama babam izin vermedi kuzenim de gel ben alayım dedi gittik ben seçtim bileti o aldı yanına neuse biz de geçen gün memleketr geldik dün akşam mesaj geldi bilet çıktı diye şimdi para isteyecem hsjsjsj sonuç da bileti ben seçtim eğer bu bileti babam alsaydı bilet Bizim olacağından biz direk yatırım yapardık esnaf adamız ne de olsa şimdi o paraya burada 4 tane sıfır daire alırsın bizde öyle birşeyler yapabilirdik
Bizimle oynamak kumarAkrabalar arasına para mevzusu girince işler pek iyi gitmiyor. Bakalım sonuç ne olacak