Neler Yeni

🔥 Piyasa kan ağlıyor ! - Dolar 17.20 ₺ , Euro 18.46 ₺ , Altın 1024 ₺ !

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,177
İsim
Burak Karadağ
(Konu saat 08.10 da açıldı ve bir kaç saat içerisinde dolar 28 kuruş, altın 28 ₺ ve Euro ise 41 kuruş arttı. REZİLLİK)

Arkadaşlar tek rakibimiz Venezuela olacak bu gidişatla. Herkesin bir hayali var, kimi evlenmek ve mutlu bir yuva kurmak ister; kimi araba almak, kimi de arsa, daire, konut alıp veya kurmak, bizler ise büyük şeylerde gözü olmayan genç insanlar olarak bi gaming sistem kurmak istiyoruz sadece. Ama haram ettiler bize.
Kendi planlarımızı yapıyorduk ama kaderin de planları olduğunuz maalesef unutmuşuz 😖
Vallahi yeter artık

Screenshot_20220608-105106_Samsung Internet.jpg

Son düzenleme:

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar tek rakibimiz Venezuela olacak bu gidişatla. Herkesin bir hayali var, kimi evlenmek ve mutlu bir yuva kurmak ister; kimi araba almak, kimi de arsa, daire, konut alıp veya kurmak, bizler ise büyük şeylerde gözü olmayan genç insanlar olarak bi gaming sistem kurmak istiyoruz sadece. Ama haram ettiler bize.
Kendi planlarımızı yapıyorduk ama kaderin de planları olduğunuz maalesef unutmuşuz 😖
Vallahi yeter artık

Alıntıyı görüntüle
Durumlar kötü ama alışın artık. Elden bir şey de gelmiyor. Öyle mal mal izliyoruz. Sizde bu kötü gidişatın bilincinde olup uzun vadeli ekonomik hedefler kurmayın. Maalesef hayal olarak kalıyor.

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Geçen sene Eylül ayında Opel Astra 2017 yi 155.000₺ fiyattan satın aldım. Şuan 360.000₺ - 370.000₺ civarı arasında bir fiyata sahip. Bu durumda enflasyonun %75 seviyelerinde açıklanmasına anlam veremiyorum, yahu arkadaş aldığım aracın fiyatı 2 kat arttı %100 den fazla hem de.

Evlilik için satmayı düşündüm, hesap kitap düğün, ev eşyası, damatlık, gelinlik vs vs derken en az 650.000₺ ücret çıkarmam gerekiyor.

Bu duruma düşürenlere de düşmemize sebep olan koyun sürülerine hakkım zerre helal değildir, ahım olsun onlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elektrik Elektronik Mühendisiyim ve aldığım maaş yalan söylüyorsam iki gözüm önüme aksın, 4950₺. Diyeceklerim bu kadar.

Ankara üniversitesi derece mezunu bir öğrenciydim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Haklısın ız hocam bende altın 1500 lirayken acele etme ye çalıştım almak için benim gibi olanlarda kar etçegini düşünebilir

Benimle aynı fikirde veya durumda olan varmı

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
bu konuyu okurken 16.90 oldu 1 hafatadır baya artış oldu

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Geçen sene Eylül ayında Opel Astra 2017 yi 155.000₺ fiyattan satın aldım. Şuan 360.000₺ - 370.000₺ civarı arasında bir fiyata sahip. Bu durumda enflasyonun %75 seviyelerinde açıklanmasına anlam veremiyorum, yahu arkadaş aldığım aracın fiyatı 2 kat arttı %100 den fazla hem de.

Evlilik için satmayı düşündüm, hesap kitap düğün, ev eşyası, damatlık, gelinlik vs vs derken en az 650.000₺ ücret çıkarmam gerekiyor.

Bu duruma düşürenlere de düşmemize sebep olan koyun sürülerine hakkım zerre helal değildir, ahım olsun onlara.

Elektrik Elektronik Mühendisiyim ve aldığım maaş yalan söylüyorsam iki gözüm önüme aksın, 4950₺. Diyeceklerim bu kadar.

%75 mi enflasyon %400 e çıktı bunu mazot fiyatlarındanda anlayabilirsiniz geçen sene 6 7 idi şimdi 26 27 oldu yani 4 katı nerdeyse yani %400

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,177
İsim
Burak Karadağ

Sizi bu hâle mahkum edenlerin hepsine yazıklar olsun. Bir de çok güzel bir bölümden mezun bir mühendissiniz. Millet onun için yurtdışına gidiyor mecburiyetten ve maddi zorluklardan. Allah size de daha iyi bir kapı gösterir inşallah. Düğün işi içinde sabır ve kolaylıklar diliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,867
Üyeler
167,897
Son üye
Clb2
Top Bottom