Neler Yeni

🔥 Piyasa kan ağlıyor ! - Dolar 17.20 ₺ , Euro 18.46 ₺ , Altın 1024 ₺ !

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Profesörlere kafa tutan eğitimsiz adamlar konuştukça, yandaş medya da onlara yelpaze yaptıkça daha çok kaybeder bu vatandaş.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Tek kelimeyle rezalet bir durum, kur yine 2021 Kasım - Aralık batağına dönmüş bulunuyor, ancak hala önlem vs duyuru bir açıklama bulunmuyor. Şaka gibi sinir ve hayretle takip ediyorum. Benim alım gücümü bu hale getirenlere hakkımı helal etmiyorum.

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Gerçekten Ankara üni derece sahibiysen ve donanım tasarım yada RF çalışırım dersen özelden mesaj atar mısın lütfen?
Hocam RF hakkında bilgi birikimim çok zayıf bunun eksikliğini çok yaşıyorum, bir üniversite ya da yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ankara e.e bölümü ingilizce ve aselsan baya bi alım yapıyor hocam oradan dereceyle mezun olup nasıl 5k alıyorsunuz ?
Screenshot_2022-06-08-14-29-53-38_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Başka söze gerek var mı hocam? :(

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yunus Kaplan
Discord
Sessiz#0307
Ülkenin bu hale getirilmesinde katkısı olan kim varsa Allah bin belasını versin. Ancak unutmayın ki, aç kaldığında uyanan bir millet doyduğunda tekrar uyuyacaktır. Bunlar daha iyi günlerimiz... Bekleyin...

SadeceSeyf

80+ Gold
Geçen hafta boş yere banlanmişim. Geçen haftadan daha kötü durum

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yunus Kaplan
Discord
Sessiz#0307
Tek kelimeyle rezalet bir durum, kur yine 2021 Kasım - Aralık batağına dönmüş bulunuyor, ancak hala önlem vs duyuru bir açıklama bulunmuyor. Şaka gibi sinir ve hayretle takip ediyorum. Benim alım gücümü bu hale getirenlere hakkımı helal etmiyorum.
Ne önlem alacaklar ki? Adamların istediği bu zaten. Kimse önlem almayacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yunus Kaplan
Discord
Sessiz#0307
Hocam, isterseniz ODTÜ'den mezun olun yine hiçbir şey fark etmez. Bu ülkede torpilin olmadıktan sonra bir şey yapamazsın. Yandaş, ilkokul mezunu birisi gelir senin işine konar.

@Smtcee hocam bu arada ben kendi fikrimi söyleyeceğim, siz kendiniz için en iyisini bilirsiniz. Ben olsam böyle bir ekonomik durum içerisinde evlenmem, evlensem bile çocuk yapmam. Bu ülkede doğan çocuğa yazık.

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Hocam, isterseniz ODTÜ'den mezun olun yine hiçbir şey fark etmez. Bu ülkede torpilin olmadıktan sonra bir şey yapamazsın. Yandaş, ilkokul mezunu birisi gelir senin işine konar.

@Smtcee hocam bu arada ben kendi fikrimi söyleyeceğim, siz kendiniz için en iyisini bilirsiniz. Ben olsam böyle bir ekonomik durum içerisinde evlenmem, evlensem bile çocuk yapmam. Bu ülkede doğan çocuğa yazık.

TÜBİTAK mülakatlarında maalesef o durumu yaşadım, mülakat ve sınavlarım yüksekti, olumlu gördüler ama referans olmadığı için elendim.

Evlilik işi ise ertelendi 5 sene sonrasına.

Top Bottom