Piyasadaki kronik olmayan ssd

Reaksiyon skoru
5
Ssd olarak hangi markayı tercih etmeliyim forumda yeniyim ve birçok ssdnin kronik skıntısı olduğunu öğrendim piyasadaki fiyat perfonmas olarak önerebilceginiz ssdiler var mı ?

Kaç GB arıyorsun ve bütçe nedir?

Apacer Panther 480GB öneririm ben 240GB modelini kullanıyorum hiçbir sorunu yok.

bende arıyorum ya, samsung evo diyenler oldu senelerce kullananlar memnun, 650tl gibi bir fiyatı vardı 500gb

Evet samsung biraz fazla geliyor ama ben sadece pubg oynuyorum ve 240 gb samsung almak mantıklı mı yoksa direk normal bir marka 480 gb mi alayım ?

Evet samsung biraz fazla geliyor ama ben sadece PUBG oynuyorum ve 240 gb samsung almak mantıklı mı yoksa direk normal bir marka 480 gb mi alayım ?
Bence 480GB al 240GB yetmez. Bana yetiyor ama GTA5 gibi yüksek alan isteyen oyunlar için neredeyse tüm oyunlarımı silmem gerek.

Mesela alacagım sistem içersinde özelliştirmelerde adata , team gx1 , toshiba mevcut sizce bu 3 tane ssd arasından hangisi seçilmelidir?

Mesela alacagım sistem içersinde özelliştirmelerde adata , team gx1 , toshiba mevcut sizce bu 3 tane SSD arasından hangisi seçilmelidir?
Hiçbirisi seçilmemeli başka bir sisteme yönelinmeli ya da tek tek başka sitelerden toplanmalı.

Geri