Neler Yeni

Platformların kalitesizliği

LostNoc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Caner Karadağ
arkadaşlar cidden insan kafayı yer ya. prime video var fakat windows uygulamasında maus hiç kaybolmuyordu güncellemeyi bekledim. Şimdi videoyu hiç açmıyor. Tarayıcıdan izliyorum ama game of thrones sansür koymuşlar :D blutv sansürsüz dediler gittim hb premium aldım ve şimdi bakıyorum reklamlı blutv üyeliği vermişler ve her şey 720p :D kafayı yer insan bu kadar kötüleşebilirmi bi ülkede her şey ya

edit : blutv desteğin verdiği cevaba bakın arkadaşlar :D nereye şikayet etsen sonuç alamıcağını bildiğin için adamlar da böyle bişey uydurmuş. yani korsan var diye herkes 720p yayın mı yapsın ?
resim_2025-01-27_124327509.png

Son düzenleme:

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Tayfun Balım
arkadaşlar cidden insan kafayı yer ya. prime video var fakat windows uygulamasında maus hiç kaybolmuyordu güncellemeyi bekledim. Şimdi videoyu hiç açmıyor. Tarayıcıdan izliyorum ama game of thrones sansür koymuşlar :D blutv sansürsüz dediler gittim hb premium aldım ve şimdi bakıyorum reklamlı blutv üyeliği vermişler ve her şey 720p :D kafayı yer insan bu kadar kötüleşebilirmi bi ülkede her şey ya
Tüm mikro ödeme yaptığım platformları kapattım hocam kafam rahat. Dediğiniz gibi platformlar çok ve pahalılar normalde kaçak bir şey önermem ama film dizi sektörü için kaçak öneriyorum.

LostNoc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Caner Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en iyisi kaçak
valla hocam böyle rezillik yaşıcağıma kaçak izlerim. varmı önerdiğin bi yer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm mikro ödeme yaptığım platformları kapattım hocam kafam rahat. Dediğiniz gibi platformlar çok ve pahalılar normalde kaçak bir şey önermem ama film dizi sektörü için kaçak öneriyorum.
varmı hocam önerin bende kapatıcam hepsini böyle saçmalık olmaz biri videoyu açmaz biri 720p gösterir :D

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Alican ekinci
dizipal candır

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Yağız
Stremıo kullanabilirsiniz hocam forumda rehberi var

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,443
İsim
Diyarhan
Ayrıca çamur gibi görüntü veriyorlar. Dvd ye geri dönelim ya.

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
bedirhan
valla hocam böyle rezillik yaşıcağıma kaçak izlerim. varmı önerdiğin bi yer
Mesaj otomatik birleştirildi:

varmı hocam önerin bende kapatıcam hepsini böyle saçmalık olmaz biri videoyu açmaz biri 720p gösterir :D
film için:dizipal/dizibox/yabancıdizi
anime için:tranimeizle/türkanime/animecix

LostNoc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Caner Karadağ
kankalar konuya güncelleme geldi blutvnin savunmasına bakarmısınız :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
ömer

edit : blutv desteğin verdiği cevaba bakın arkadaşlar :D nereye şikayet etsen sonuç alamıcağını bildiğin için adamlar da böyle bişey uydurmuş. yani korsan var diye herkes 720p yayın mı yapsın ?
Alıntıyı görüntüle
sanırım bluutv uygulamasında kaliteler daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,836
Üyeler
167,012