yigitern 80+ Bronze Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1,646 Reaksiyon skoru 506 8 Haziran 2021 #1 PlayStation 2 chiplidir fakat bastırdığımız CD bastırdığımız yerde çalışıyodu fakat eve gelip taktığımızda this disc cannot be played diye hata aldım diğer CDlerde bir sorun çıkmıyordu
PlayStation 2 chiplidir fakat bastırdığımız CD bastırdığımız yerde çalışıyodu fakat eve gelip taktığımızda this disc cannot be played diye hata aldım diğer CDlerde bir sorun çıkmıyordu
Gripen 80+ Platinum Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 19,238 En İyi Cevap 7 Reaksiyon skoru 21,158 8 Haziran 2021 #2 CD bozuk olabilir. Fabrikada bazen hata olabiliyor. Ya da bastırırken sıkıntı yaşamışşınızdır. Ayrıca korsana karşıyız.
CD bozuk olabilir. Fabrikada bazen hata olabiliyor. Ya da bastırırken sıkıntı yaşamışşınızdır. Ayrıca korsana karşıyız.
yigitern 80+ Bronze Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1,646 Reaksiyon skoru 506 8 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 06ankaralı yazmış: CD bozuk olabilir. Fabrikada bazen hata olabiliyor. Ya da bastırırken sıkıntı yaşamışşınızdır. Ayrıca korsana karşıyız. Devamı için tıklayın... playstation 2nin orjinal cdsine para vermek istemedim ve elden alabileceğim bir yer yok maalesef
06ankaralı yazmış: CD bozuk olabilir. Fabrikada bazen hata olabiliyor. Ya da bastırırken sıkıntı yaşamışşınızdır. Ayrıca korsana karşıyız. Devamı için tıklayın... playstation 2nin orjinal cdsine para vermek istemedim ve elden alabileceğim bir yer yok maalesef