Fevkalade 80+ Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 305 Reaksiyon skoru 92 27 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 tavukdönerayran yazmış: Monitöre daha önce dönüştürücü ile bağlayınca görüntü geliyor muydu ? Devamı için tıklayın... Evet Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 27 Ocak 2021 tavukdönerayran yazmış: Monitöre daha önce dönüştürücü ile bağlayınca görüntü geliyor muydu ? Devamı için tıklayın... Evet geliyordu
tavukdönerayran yazmış: Monitöre daha önce dönüştürücü ile bağlayınca görüntü geliyor muydu ? Devamı için tıklayın... Evet Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 27 Ocak 2021 tavukdönerayran yazmış: Monitöre daha önce dönüştürücü ile bağlayınca görüntü geliyor muydu ? Devamı için tıklayın... Evet geliyordu
Apu Mühendisi 80+ Platinum Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 10,099 Reaksiyon skoru 8,101 27 Ocak 2021 #15 batın çolak yazmış: Evet Devamı için tıklayın... O zaman bilemiyorum hocam. Belki dönüştücü bozulmuştur.
batın çolak yazmış: Evet Devamı için tıklayın... O zaman bilemiyorum hocam. Belki dönüştücü bozulmuştur.
Fevkalade 80+ Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 305 Reaksiyon skoru 92 27 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 tavukdönerayran yazmış: O zaman bilemiyorum hocam. Belki dönüştücü bozulmuştur. Devamı için tıklayın... Ama dönüştürücüde çalışıyor hiçbişeyde sorun yok ama malesef gelmiyor ekran
tavukdönerayran yazmış: O zaman bilemiyorum hocam. Belki dönüştücü bozulmuştur. Devamı için tıklayın... Ama dönüştürücüde çalışıyor hiçbişeyde sorun yok ama malesef gelmiyor ekran
Apu Mühendisi 80+ Platinum Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 10,099 Reaksiyon skoru 8,101 27 Ocak 2021 #17 batın çolak yazmış: Ama dönüştürücüde çalışıyor hiçbişeyde sorun yok ama malesef gelmiyor ekran Devamı için tıklayın... Bilmiyorum hocam bir fikrim yok
batın çolak yazmış: Ama dönüştürücüde çalışıyor hiçbişeyde sorun yok ama malesef gelmiyor ekran Devamı için tıklayın... Bilmiyorum hocam bir fikrim yok
Fevkalade 80+ Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 305 Reaksiyon skoru 92 27 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #18 tavukdönerayran yazmış: Bilmiyorum hocam bir fikrim yok Devamı için tıklayın... Tamam sağol