Boşluğuma geldi lanÖncelikle Ceza gibi mımımımı yapmana gerek yok.
Eğer sadece oyun için alıyorsan alınır. Oynayabileceğin bir sürü oyun var. Alabilirsin.
Napalım başlık sayısı 20 karakter istiyor.Bi başlık yanlış yazılmış dünyanın sonu diyil ya tripe bak.Öncelikle Ceza gibi mımımımı yapmana gerek yok.
Eğer sadece oyun için alıyorsan alınır. Oynayabileceğin bir sürü oyun var. Alabilirsin.
Rehber - Hala PS4 alınır mı?
Hala PS4 alınır mı? Bu soruyu bu aralar forumda sıkça görmeye başladım. Ve bir rehber hazırlamak istedim. O zaman yavaştan başlayalım. PS4 Hala alınır mı? Evet, alınır. PS4 şuan en güncel konsollardan biri fakat bildiğiniz üzere PS5 ve Xbox Series X-S çıkışını gerçekleştirdi. Peki bu...forum.donanimarsivi.com
Yanlış başlık atmak uyarı sebebi. "Hala Playstation4 alınır mı?" desen olurdu direkt.Napalım başlık sayısı 20 karakter istiyor.Bi başlık yanlış yazılmış dünyanın sonu diyil ya tripe bak.
Espiri o espiri hemen ciddileşmeyin.Napalım başlık sayısı 20 karakter istiyor.Bi başlık yanlış yazılmış dünyanın sonu diyil ya tripe bak.
Neden hocam??Espiri o espiri hemen ciddileşmeyin.
Bence PS serisinin hiç biri alınmaz.
Gereksiz pahalı.Neden hocam??
Haklısınız. PS alanlarda sadece Exc. oyunlar için alıyorlar.Gereksiz pahalı.
Oyunları desen bir ton para.
Pc gibi rahat edemiyosun.
PS5 de gereksiz pahalı.Haklısınız. PS alanlarda sadece Exc. oyunlar için alıyorlar.
Daha net bir cevap vereyim. Kesin bir cevap olur.Öncelikle Ceza gibi mımımımı yapmana gerek yok.
Rehber - Hala PS4 alınır mı?
Hala PS4 alınır mı? Bu soruyu bu aralar forumda sıkça görmeye başladım. Ve bir rehber hazırlamak istedim. O zaman yavaştan başlayalım. PS4 Hala alınır mı? Evet, alınır. PS4 şuan en güncel konsollardan biri fakat bildiğiniz üzere PS5 ve Xbox Series X-S çıkışını gerçekleştirdi. Peki bu...forum.donanimarsivi.com