Neler Yeni

Playstation 4 çözümm

Erayerdas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erayerdas
Merhaba arkadaşlar bir playstation 4 üm var ve bundan 1.5 ay 2 ay önce güncelleme sebebiyle açılmıyordu daha yeni yaptım düzelttim. Sıfırlamak durumunda kaldım ama maalesef hesabımın adını ve şifresini hatırlamıyorum ps plus üyeliğim otomatik çekiyor ve eğer durduramazsam her ay çekicek sıfırladıktan sonra kendi kendini iptal etme ihtimali varmı arkadaşlar anlayan birisi varsa lütfen yardımcı olsun berbat haldeyim ne yapmam lazım bi çözümü yokmudur

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Muhammet
Kartı iptal ettir, yeni kart iste. Diğer türlü hiçbir bilgisini hatırlamadığın bir hesaba erişemessin diye düşünüyorum.

Erayerdas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erayerdas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kartı iptal ettir, yeni kart iste. Diğer türlü hiçbir bilgisini hatırlamadığın bir hesaba erişemessin diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten kartın çipi çalışmıyor kapattırcaktım hesabımı da kapatmayı düşünüyorum bunları yaptıktan sonra bi sıkıntı olmaz dimi ödeme alamadıkları takdirde sadece hesabı askıya alıyolar diye biliyorum, yeni açacağım hesaba erişip parayı ordan çekemezler herhalde

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Muhammet

Zaten kartın çipi çalışmıyor kapattırcaktım hesabımı da kapatmayı düşünüyorum bunları yaptıktan sonra bi sıkıntı olmaz dimi ödeme alamadıkları takdirde sadece hesabı askıya alıyolar diye biliyorum, yeni açacağım hesaba erişip parayı ordan çekemezler herhalde
Yok, bir şey olmaz diye biliyorum. Parayı çekemez, abonelik devam etmez o kadar. Yeni açtığın hesaptan çekme gibi bir durum söz konusu olmaz. Çünkü her yeni hesap için baştan sözleşmeyi kabul ediyorsun. Yeni açtığın hesapta PS Plus sözleşmesini kabul dahi etmediğin için imkansız para çekmesi. Kabul etsen dahi her hesap birbirinden bağımsız, o konuda için rahat rahat kullan.

Erayerdas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erayerdas
Yok, bir şey olmaz diye biliyorum. Parayı çekemez, abonelik devam etmez o kadar. Yeni açtığın hesaptan çekme gibi bir durum söz konusu olmaz. Çünkü her yeni hesap için baştan sözleşmeyi kabul ediyorsun. Yeni açtığın hesapta PS Plus sözleşmesini kabul dahi etmediğin için imkansız para çekmesi. Kabul etsen dahi her hesap birbirinden bağımsız, o konuda için rahat rahat kullan.

Eyvallah kardeşim teşekkür ederim şu an öbür hesabım her ay otomatik çekiyor çünkü parayı bende parayı çeken banka hesabımı kapatıcam zaten banka kartından çekiyordu yeni hesap açıcam çekmemeleri için

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Muhammet

Eyvallah kardeşim teşekkür ederim şu an öbür hesabım her ay otomatik çekiyor çünkü parayı bende parayı çeken banka hesabımı kapatıcam zaten banka kartından çekiyordu yeni hesap açıcam çekmemeleri için
Zamlandıktan baya el yakar oldu 😄 En kısa sürede halletmeye bakın.

Erayerdas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erayerdas
Sormayın ya hemen düşünün hesabı kartı kapatıcam 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri