PS+ Collection üyelikleri varken bence kırdırmak pek mantıklı değil.PlayStation 4 kırdırmayı düşünüyorum online oyun oynayabilirmiyim ve grafik kalitesi düşebilirmi
Hocam ironi mi?Ne için kırıyorsun ben ve ben gibileri alamıyor sen kırıyorsun Fantazin mi var anlamadım ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kırmayın paraniza yazık biz ciziksiz kullanalım diye ellemiyoruz siz nasıl kircam diye konu aciyorsnz
Online oynayamazsın. 1tb ve üstü ise baya oyun yükleyebilirsin çok iyi olurPlayStation 4 kırdırmayı düşünüyorum online oyun oynayabilirmiyim ve grafik kalitesi düşebilirmi
Dalga mı geçiyorsun kanka?Ne için kırıyorsun ben ve ben gibileri alamıyor sen kırıyorsun Fantazin mi var anlamadım ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kırmayın paraniza yazık biz ciziksiz kullanalım diye ellemiyoruz siz nasıl kircam diye konu aciyorsnz
Şey sanırım ! Koymayı unutmsm o kadar yazio bunu unutmam...Dalga mı geçiyorsun kanka?
Hocam ironi mi?
dedim bende abo kafayı bulmuş.Şey sanırım ! Koymayı unutmsm o kadar yazio bunu unutmam...
Yeni çıkan oyunlar çok pahalı çok online oynamıyorsanız bence mantıklıPlayStation 4 kırdırmayı düşünüyorum online oyun oynayabilirmiyim ve grafik kalitesi düşebilirmi