Neler Yeni

Playstation 4 mü RX 6700 mü alayım?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaşlar ps4 veya imzadaki sisteme rx6700 almayı düşünüyorum.
Hangisini almam ne açıdan yararı olur? kendiniz alıyormuş gibi düşünüp de yorumlarınızı da yazabilir misiniz?
şu an 570 kullanıyorum, editörlük yapıyorum ve hikaye oyunu çok oynayan biriyim, 6700 e geçmem çok iyi olur ama ps4 de de güzel hikaye oyunları var, özellikle god of war ragnorok u çok oynamak istiyorum ama kararsız kaldım sizden öneri istiyorum. Şimdiden teşekkürlers :)

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,661
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
6700 al PS4 çok eskidi.

Aderal

80+ Bronze
ps4 al hikayeli oyunları bitirince satarsın. hikayeli oyun deyince zaten playstation geliyor akla.
gow ragnarök, tlou2, uncharted 2-3-4 hepsi efsane oyunlar bunları bitirip psyi satabilirsin. sonra pcne upgrade yaparsın

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
PS4 alsan oyunlarda yorar. PC'de epic gamepass falan var daha uygun.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
Hangisini almam ne açıdan yararı olur? kendiniz alıyormuş gibi düşünüp de yorumlarınızı da yazabilir misiniz?
şu an 570 kullanıyorum, editörlük yapıyorum ve hikaye oyunu çok oynayan biriyim, 6700 e geçmem çok iyi olur ama ps4 de de güzel hikaye oyunları var, özellikle god of war ragnorok u çok oynamak istiyorum ama kararsız kaldım sizden öneri istiyorum. Şimdiden teşekkürlers :)
rx6700. bilgisayarın işlevi daha çok

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

milenix

80+ Gold
yapacaklarınıza bağlı ben 6700 yada 3060ti tercih ederdim

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Pc her türlü daha avantajlı bende aynı şekilde pc mi yoksa ps5 mi alsam diye düşünüyordum tercihim pc oldu.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ps4 al hikayeli oyunları bitirince satarsın. hikayeli oyun deyince zaten playstation geliyor akla.
gow ragnarök, tlou2, uncharted 2-3-4 hepsi efsane oyunlar bunları bitirip psyi satabilirsin. sonra pcne upgrade yaparsın
bu mantıklı geldi, ps4 ü ikinci elden alırım sıkılınca da aldığım fiyata yakın satar ekran kartı alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc her türlü daha avantajlı bende aynı şekilde pc mi yoksa ps5 mi alsam diye düşünüyordum tercihim pc oldu.
ama bende pc var zaten, sadece bence ekran kartı kötü şu anlık. ama herkes 6700 diyor galiba ekran kartı alacağım

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Playstationdaki oyunların hepsi PC'ye eninde sonunda geliyor artık. Playstation gibi güçsüz cihazların bir işlevi yok gibi bir şey. Yakında PS4 Emulatorleride görebiliriz belki. Ekran kartı yükselt geç.

QWuiet

80+ Bronze
6700 al bence PS4 yukarıdaki arkadaşın dediği gibi eskidi 60fps üstünü alamıyorsun PS de

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Ps4de ragnarok zevk vermiyor yarıda bıraktım
ps3 god of war ı da var herhalde, hem onu hem ragnorok u bir de the last of us 1-2 yi ordan oynarım diye düşünüyordum ama onlardan mahrum kalıp 6700 le pc de olan oyunlarda yüksek fps almak var. Valla kafam karıştı

Top Bottom