Neler Yeni

Playstation 4 Pro mu Xbox Series S mi ?

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
ben ps4 pro exc oyun hastasıyım the last of us için tekrar ps4 alırdım part 2 yi alırken bu foruma sormuştum hiç pişman değilim
bende meraklısı değilim desem yalan olur gow ve spider man başı çekiyor bu konuda .d

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
bende meraklısı değilim desem yalan olur gow ve spider man başı çekiyor bu konuda .d
valla benim düşüncem ps4 al sıkılırsan oyunları satıp ps4 verip xbox alırsın takas yapıp ama dediğim gibi sırf the last of us ve spiderman için tekrar ps4 alırım çok beğenmiştim

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
olabilir hocam ama iddia ettikleri hızlı ssd olayı biter yani,oyunların hızlı açılması felan.
en çok oynadığınız oyunu ssd ye koyar az oynadıklarınızı hdd ye koyar bitirirsiniz olayı.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
en çok oynadığınız oyunu ssd ye koyar az oynadıklarınızı hdd ye koyar bitirirsiniz olayı.
mantıklı tabi hocam,fh serisi felan güzel duruyor ps4 alıp oyunlarını oynayıp series s geçilmesi mantıklı gibi duruyor piyasa dalgalanmazsa tabi.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
mantıklı tabi hocam,fh serisi felan güzel duruyor ps4 alıp oyunlarını oynayıp series s geçilmesi mantıklı gibi duruyor piyasa dalgalanmazsa tabi.
vallahi yılbaşında çook dalgalanacak diye bir düşüncem var (ytd)

Top Bottom