Playstation 5 alınır mı? ?

Muratt1

80+
Reaksiyon skoru
54
Exclusive oyunları hemen oynaman şart değilse alınmaz pc daha mantıklı

Benim önerim Mediamarkt, Vatan gibi teknoloji mağazalarından almanız. Ayrıca satıcı pek güven vermedi bana ;
2.PNG
1.PNG

gittim media markta fiyatı 21 bin TL di internette daha uygun diye o tür yerlerden almıyom internette genelde daha uygun oluyor
Hocam emin misiniz? Vatan'da 16.099'dan satılacak yakında. Bu tür yerlerde fiyat hep aynı olur ama bilemedim.
3.PNG

Hocam emin misiniz? Vatan'da 16.099'dan satılacak yakında. Bu tür yerlerde fiyat hep aynı olur ama bilemedim.
hocam eskiden hep gider bakardım daha pahalı olurdu ekran kartı falanda daha pahalı oluyordu

hocam eskiden hep gider bakardım daha pahalı olurdu ekran kartı falanda daha pahalı oluyordu
Ben pek sanmıyorum $500 Olan aleti, $1100'dan satacaklarını. İnternete göre biraz pahalı oluyor ama o kadar olması saçma. Eminsiniz değil mi 21.000 olduğuna? Çok fazla geldi bana çünkü.

Ben pek sanmıyorum $500 Olan aleti, $1100'dan satacaklarını. İnternete göre biraz pahalı oluyor ama o kadar olması saçma. Eminsiniz değil mi 21.000 olduğuna? Çok fazla geldi bana çünkü.
eminim

Merhaba , ps5 almayı düşünüyorum oyun oynamayı baya seven biriyim özellikle hikayeli yeni nesil grafikleri güzel oyunlar , n11 den şu fiyata konsolu almayı düşünüyorum https://www.n11.com/urun/sony-plays...s0Ro3k1Ow3RoPw7W1K-S8ykaApWlEALw_wcB#unf-info sizce almalımıyım ? (ikinci el önermeyin)
Hocam sizde 5700u işlemcili bi laptop vardi galiba onun yanina bence masaüstü bi sistem toplayip bi gamepad alip ayni havada oyun oynayabilirsiniz en azindan yapicağiniz şeylerin sınırı olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,202
Üyeler
199,310
Son üye
aliamesiah

Geri