Playstation 5 Digital mi? Xbox Series S mi?

inanc098

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
196
Başlıkta yazdığım gibi Playstation 5 Digital mi? Xbox Series S mi? Almayadan alacağım ilk defa konsolum olacak şuan 1080p de oyunları oynaynayacağım 100hz'lik bir televizyonda ileride 4k olurmu bilemem Playstation Digital 336Euro ya gelecek vergi indiriminden falan dolayı Xbox Series S kaç euro bilmiyorum indirimle falan oyun oynatabilecek bir bilgisayarım yok. Şuan 330 euro param var biriktiriyorum daha.

Başlıkta yazdığım gibi Playstation 5 Digital mi? Xbox Series S mi? Almayadan alacağım ilk defa konsolum olacak şuan 1080p de oyunları oynaynayacağım 100hz'lik bir televizyonda ileride 4k olurmu bilemem Playstation Digital 336Euro ya gelecek vergi indiriminden falan dolayı Xbox Series S kaç euro bilmiyorum indirimle falan oyun oynatabilecek bir bilgisayarım yok. Şuan 330 euro param var biriktiriyorum daha.
ps5 8k oyun oynatabilecek bir konsol :d
1080p televizyon varsa xbox series s al f/p ve gamepass de var xbox öneririm

PS5 dijital al geç. 1080P 60FPS ile uzun yıllar iyi bir deneyim alırsın. Series S güncel oyunlarda bir süre sonra 1080P 30FPS konsolu olacaktır. Hatta Cyberpunk gibi oyunlar şimdiden Series S için 30FPS çıktı.

Bilgisayarın yoksa Xbox,varsa ps ama illa ps deki özel oyunları oynamak istiyorsan ps al

PS özel oyunları yüzünden ve de kontrolcüsü yüzünden PS5'i seçebilirsiniz.
Oyunlara para verecek bütçeniz yok ise XSS daha mantıklı bir seçim olur.
(Ben oyumu XSS'e veriyorum)

PS özel oyunları yüzünden ve de kontrolcüsü yüzünden PS5'i seçebilirsiniz.
Oyunlara para verecek bütçeniz yok ise XSS daha mantıklı bir seçim olur.
(Ben oyumu XSS'e veriyorum)
aslında oyunlar çok pahalı geliyor bana ama işin içine özel oyun girince ve xbox da da gamepass olduğu için arada kaldım

Ekonomik olarak Series S daha iyi ancak bu soruyu bizden önce kendinize sormalısınız bence.

aslında oyunlar çok pahalı geliyor bana ama işin içine özel oyun girince ve xbox da da gamepass olduğu için arada kaldım
Oyunları gerçekten çok sıkıntı. GamePass alırsanız daha oyun satın almanıza gerek yok. Yine de seçim size kalmış.

Ekonomik olarak Series S daha iyi ancak bu soruyu bizden önce kendinize sormalısınız bence.
yani işte kendim arada kaldığım için başkalarınında düşüncelerini almak istedim xss de ileride sıkıntı çıkarır mı diye

PS5'in dengi Series S değil. Ondan PS5 daha mantıklı gibi. Ama oyun fiyatları ortada. Üstelik game passe GTA V bile geliyormuş.

Geri