nevo22official
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
AZ önce PlayStation5 aldım ve bir süredir iki oyun arasında kaldım. Online oynamak için uzun bir zaman gerekiyor ve bende öyle bir zaman yoksa hangisini almalıyım sizce?
fifa kariyerde akarsınAZ önce PlayStation5 aldım ve bir süredir iki oyun arasında kaldım. Online oynamak için uzun bir zaman gerekiyor ve bende öyle bir zaman yoksa hangisini almalıyım sizce?
Kariyer modu peste de o yüzden arada kalmıştım aslındafifa kariyerde akarsın
Fifa candır pes oynayan süt içip uyusunKariyer modu peste de o yüzden arada kalmıştım aslında
fc25 yorumları baya kötü fc24de alabilirsin online takılırsın psn üyeliği alıp aktif yaklasık 10.000 arası oyuncu oluyorAZ önce PlayStation5 aldım ve bir süredir iki oyun arasında kaldım. Online oynamak için uzun bir zaman gerekiyor ve bende öyle bir zaman yoksa hangisini almalıyım sizce?
Tam olarak nesi kötü?pes 2021 çok kötü oyun bu arada iyi falan demeyecek kadar kötü
mobil oyun gibiTam olarak nesi kötü?
Yeni oyun çıkınca eski versiyonları kaldırıyor ancak CD alıp oynaya bilirsin bu yüzden fifa ve pes oyunları hâlâ daha bu kadar pahalıPlaystation 5 digital bende aldım yeni pes 2020 veya 2021 nasıl indirebilirmki psn storeda yok
Sana göre öyle fifa online da bana göre cüzdanı kabarık olanın kazanabileceği bir modmobil oyun gibi
ultimate teamden bahsediyorsanız görev yaparak çok çok iyi kadrolar kurabiliyorsunuz zatenYeni oyun çıkınca eski versiyonları kaldırıyor ancak CD alıp oynaya bilirsin bu yüzden fifa ve pes oyunları hâlâ daha bu kadar pahalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sana göre öyle fifa online da bana göre cüzdanı kabarık olanın kazanabileceği bir mod
cd yeri yok zaten hocam oynayamayacağım ozamanYeni oyun çıkınca eski versiyonları kaldırıyor ancak CD alıp oynaya bilirsin bu yüzden fifa ve pes oyunları hâlâ daha bu kadar pahalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sana göre öyle fifa online da bana göre cüzdanı kabarık olanın kazanabileceği bir mod