PlayStation 5 EA FC25 vs pes 2020

Reaksiyon skoru
82
AZ önce PlayStation5 aldım ve bir süredir iki oyun arasında kaldım. Online oynamak için uzun bir zaman gerekiyor ve bende öyle bir zaman yoksa hangisini almalıyım sizce?

AZ önce PlayStation5 aldım ve bir süredir iki oyun arasında kaldım. Online oynamak için uzun bir zaman gerekiyor ve bende öyle bir zaman yoksa hangisini almalıyım sizce?
fc25 yorumları baya kötü fc24de alabilirsin online takılırsın psn üyeliği alıp aktif yaklasık 10.000 arası oyuncu oluyor

online oynamıyacaksan fc 24 al cihaz cd li ise cd al sonra satarsın

pes 2021 çok kötü oyun bu arada iyi falan demeyecek kadar kötü

Playstation 5 digital bende aldım yeni pes 2020 veya 2021 nasıl indirebilirmki psn storeda yok

Playstation 5 digital bende aldım yeni pes 2020 veya 2021 nasıl indirebilirmki psn storeda yok
Yeni oyun çıkınca eski versiyonları kaldırıyor ancak CD alıp oynaya bilirsin bu yüzden fifa ve pes oyunları hâlâ daha bu kadar pahalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mobil oyun gibi
Sana göre öyle fifa online da bana göre cüzdanı kabarık olanın kazanabileceği bir mod

Yeni oyun çıkınca eski versiyonları kaldırıyor ancak CD alıp oynaya bilirsin bu yüzden fifa ve pes oyunları hâlâ daha bu kadar pahalı

Sana göre öyle fifa online da bana göre cüzdanı kabarık olanın kazanabileceği bir mod
ultimate teamden bahsediyorsanız görev yaparak çok çok iyi kadrolar kurabiliyorsunuz zaten

cd yeri yok zaten hocam oynayamayacağım ozaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,098
Üyeler
192,609
Son üye
Mehmet_1453
Geri