GoW ragnarök ü kesinlikle al bunun dışında fc24 indirimde şuan baya ucuz onu alabilirsin. RDR 2 yoksa onunalabilirsin bunun dışında aklıma gelen çokta oyun yok kesin al dediğim.Selam arkadaşlar. Dün itibariyle PS5 Slim aldım ve oyun önerilerinize açığım.
Benim şimdilik almayı düşündüğüm oyunlar şunlar: LoU 1-2, gow ragnarok, spider man 2
Rdr 2 ve fifa bilgisayarımda mevcut. Horizon forbidden west ve ghost of thushima için ne diyorsun hocam?GoW ragnarök ü kesinlikle al bunun dışında fc24 indirimde şuan baya ucuz onu alabilirsin. RDR 2 yoksa onunalabilirsin bunun dışında aklıma gelen çokta oyun yok kesin al dediğim.
Horizon iyi oyun deneyimlemedim ama alınır. Ghost of Thushima ya ise pek içim ısınmıyor sana kalmış.Rdr 2 ve fifa bilgisayarımda mevcut. Horizon forbidden west ve ghost of thushima için ne diyorsun hocam?
Sekiro falan alabilirsin.Rdr 2 ve fifa bilgisayarımda mevcut. Horizon forbidden west ve ghost of thushima için ne diyorsun hocam?
Peki ps plus için hangi paketi almalıyım? Deluxe mu extra mı?Horizon iyi oyun deneyimlemedim ama alınır. Ghost of Thushima ya ise pek içim ısınmıyor sana kalmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sekiro falan alabilirsin.
Ekstra al yeterli olur. İçerisinde uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu, ghost of thusima gibi oyunlar var onlara para verip almana gerek yok. Ayrıca pc de fifa mevcut demişsin ama ps5 üzerinden oynamanı şiddetle tavsiye ederim pc portu ile ps portu arasından çok fark var.Peki ps plus için hangi paketi almalıyım? Deluxe mu extra mı?
Teşekkürler. Ekstra ile deluxe arasındaki farklar nelerdir?Ekstra al yeterli olur. İçerisinde uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu, ghost of thusima gibi oyunlar var onlara para verip almana gerek yok. Ayrıca pc de fifa mevcut demişsin ama ps5 üzerinden oynamanı şiddetle tavsiye ederim pc portu ile ps portu arasından çok fark var.
Deluxe pakette oyun deneme sürümleri ve klasik oyunlar var başka farkı yok.Teşekkürler. Ekstra ile deluxe arasındaki farklar nelerdir?
Eğer oynayacağın oyun yoksa fazladan para vermene gerek yok pahalı versiyonaPeki ps plus için hangi paketi almalıyım? Deluxe mu extra mı?