PLAYSTATİON 5 Nereden Satın Alınır?

bdersim

80+
Reaksiyon skoru
39
Merhaba,Ps5 almayı düşünüyorum fakat heryerden farklı farklı satıcılarla dolu İthalatçı Garantili ürünler var.İthalatçı garantili olup fiyatının uygun olması problem değil.Şans işi olması epey bi sorun.Yorumlara bakınıyorum birinin komple kolisi yırtık gitmiş,birinin ürünü açılıp koli bandıyla bantlayıp göndermişler.Birinin CD/DVD kısmında uğultu geliyormuş değiştirmişler ürünü yine ses gelmiş vs. vs.Yakın zamanda ürün satın alan oldu mu? FlyTechnology,Milan Store,TeknoAntalya,KahramanKonsol,teknodeposu.Bu satıcıları gördüm ben genellikle heryerden satış yapıyorlar ve bir kaçının kendi sitesi de var.Kurumsal firmalar ve Sony Garantili olanlar 6-7₺ üstüne ekliyor maalesef onlara da bakındım.Teşekkür ederim şimdiden

Ben PS4'ü de PS5'i de Hepsiburada üzerinden Yasin Elektronik'ten satın almıştım. Ağustos 2017'de aldığım PS4 ithalatçı garantiliydi, 6 sene boyunca bir sıkıntı çıkmadı. Martın ortasında da PS5 dijital sürüm aldım. Kolide ya da üründe hasar yoktu.

FlyTechnology sipariş verdim bakalım umarım sorunsuz şekilde gelir .Garanti konusu ithalat garantili ürünler şansa kalmış ama resmi Garanti ile arasında çok fiyat farkı var.

FlyTechnology sipariş verdim bakalım umarım sorunsuz şekilde gelir .Garanti konusu ithalat garantili ürünler şansa kalmış ama resmi Garanti ile arasında çok fiyat farkı var.
Kendi sitesinden mi aldınız bir de linkini gönderebilir misiniz malum tonla kombin ve sitede sarış yapılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben PS4'ü de PS5'i de Hepsiburada üzerinden Yasin Elektronik'ten satın almıştım. Ağustos 2017'de aldığım PS4 ithalatçı garantiliydi, 6 sene boyunca bir sıkıntı çıkmadı. Martın ortasında da PS5 dijital sürüm aldım. Kolide ya da üründe hasar yoktu.
Epey bi şans işi oldu her şey,arıza konusunda pek bir şey olacağını düşünmüyorum ama paramparça bi koli ile gelmesi pek hoş olmaz

Hocam n11 üzerinden aldım bonus kart kampanyası var dı bir de 6 taksit imkanı var.başka siteler vade farkı alıyor. Almışken cd li sürüm aldım arasında 600 tl fark vardı .dijital sürüm ile su an CD yok elimde ama sonuçta yüksek para veriyoruz değiştir imkanı olmadığından CD sürüm tercih ettim.
Gelen kolayı kamare kağıdı ile açacağım incelediğimiz resimlerde paketlemeleri çok iyi duruyor

Hocam n11 üzerinden aldım bonus kart kampanyası var dı bir de 6 taksit imkanı var.başka siteler vade farkı alıyor. Almışken cd li sürüm aldım arasında 600 TL fark vardı .dijital sürüm ile su an CD yok elimde ama sonuçta yüksek para veriyoruz değiştir imkanı olmadığından CD sürüm tercih ettim.
Gelen kolayı kamare kağıdı ile açacağım incelediğimiz resimlerde paketlemeleri çok iyi duruyor
Ben de aynı yerden sipariş ettim bakalım.Geldiğinde haberdar edelim birbirimizi,güzel günlerde kullanın şimdiden

Yarın kargonun gelmesini bekliyorum bakalım

bu ithalatçı garanti, ürünlerin garantisi biziz diyen firmalar mı oluyor ?

Ben batumdan 30 marta 9.500 TL ye aldım. Cihazda kapanma sorunu yaşıyorum,Türkiye sony garantiye sokmadı. Batum'da aldığım yer tiflise getir garantiye diyor. Cihaz alırken sony Türkiye garantili olsun en azından problem yaşarsan muhatap belli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,244
Üyeler
189,230
Son üye
Fakik
Geri