PLAYSTATİON 5 Nereden Satın Alınır?

5421BB6E-283E-45A2-9D40-0A192F47ABEB.png

Migros’ta bu fiyata satılıyor da anlam veremedim Sony garantisi mi ithalatçı mı bu setler bu fiyata ithalatçı olarak satılıyor çünkü. 2. Dualsense bakıyordum da Sony garantili ise mantık olarak 1000₺ kalıyor ithalatçı garantili ürünle arasındaki farka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sikayetvar.com/migros/playstation-5 Galiba ithal ürünler.

Alıntıyı görüntüle
Migros’ta bu fiyata satılıyor da anlam veremedim Sony garantisi mi ithalatçı mı bu setler bu fiyata ithalatçı olarak satılıyor çünkü. 2. Dualsense bakıyordum da Sony garantili ise mantık olarak 1000₺ kalıyor ithalatçı garantili ürünle arasındaki farka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sikayetvar.com/migros/playstation-5 Galiba ithal ürünler.
İthalatçı garantili olduğu ürünün içeriği ve fiyatından belli oluyor. Tek kol ve Avrasya garantili ürünler 18500-19000 arası ve bazen daha da yukarı çıkabilir.

İthalatçı garantili olduğu ürünün içeriği ve fiyatından belli oluyor. Tek kol ve Avrasya garantili ürünler 18500-19000 arası ve bazen daha da yukarı çıkabilir.
Migros’un kendi uygulamasında satması epey ilginç geldi,ürün kombininden belli oluyordu zaten

benim makina geldi akşam değerlendirme yaparım

Kutunun üstündeki emniyet bantı duruyor fakat kutunun alt tarafında emniyet bantı yok ve alt tarafından açılmış.adamlar kafalarına göre kendi kaşelerini vurup tarih atıp garanti belgesi yapmışlar. Fatura gelmedi.isteyeceğiz .yani ithalatçı garantili almak biraz riskli şimdi ben bilmiyorum benim makina ikinci elmi ne saçma sapan bir durum adamlar satış yapmak için hep yalan söylüyorlar.makina üstünden makina sürümünü bulamadım

sahibinden türkiye garantili 2. el almak daha mantıklı gibi

hocam sony eurasia garantili bul al direk italatçıya güvenilmez

sahibinden türkiye garantili 2. el almak daha mantıklı gibi
Nakit olmadığından dolayı site üzerinden taksit ile aldım yoksa sahibinden almak daha mantıklı

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer
@Yasin

iade talebi oluşturdum mağazaya da bildirdim,mediamarktta 18.500’e düşmüştü onu sipariş ettim şimdi.
Ben mesajı başka konuya yazmışım bana gelen sürüm 1218A Çin sürümüydü diye rahatsız oldum.Alttaki kontrol bandı açıktı sürüm 16 Avrupa olsaydı yine kullanırdım temiz gözüküyordu ama söylememe rağmen Çin sürüm göndermişler.Bir fark olur mu olmaz bence ama bazen takınca takıyor insan

Hocam ne yaptınız peki cihaz sağlam mı benim ki yeni geldi daha eve geçip açmadım
Cihaz sağlam sıkıntı yok ama o kadar para verip açılmış cihaz almak pek içime sinmedi satıcıya yazdım ürünlerimiz sıfır deyip durdu .biz ithalatçı firmayız paket gümrükte açılıyor diye söylediler .pek inandırıcı gelmedi.faturayı hemen attılar.bu şekilde kullanacağım zaten 18500 benim bütçenin çok üstünde şu an sorun yok bir sürü oyun indirdim iade işleri sıkıntılı bu şekilde kullanacağım

Cihaz sağlam sıkıntı yok ama o kadar para verip açılmış cihaz almak pek içime sinmedi satıcıya yazdım ürünlerimiz sıfır deyip durdu .biz ithalatçı firmayız paket gümrükte açılıyor diye söylediler .pek inandırıcı gelmedi.faturayı hemen attılar.bu şekilde kullanacağım zaten 18500 benim bütçenin çok üstünde şu an sorun yok bir sürü oyun indirdim iade işleri sıkıntılı bu şekilde kullanacağım
Cihaz sıfırdır muhtemelen gümrükten falan geçerken kontrol edilme amaçlı açılıyordur.Tüm satıcıların ürünleri öyle sanırım.Yoksa binlerce ikinci el temiz cihaz gerekiyor böyle satış yapmaları için.Gönlün rahat olsun beni de rahatsız eden sürümü oldu.Güzel günlerde kullan

Geri