Neler Yeni

Playstation 5 Pro Soruları

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ÇağkanKaplan
Arkadaşlar öncelikle Bunu Belirtmeliyim ki PlayStation 5 pro modelinin Videolarının tamamını inceledim alınır mı alınmaz mı die Düşünceye girdim bu paylaşımı o yüzden yapıyorum, 15 gün önce amazon da iyi bir fırsat yakalayıp 18,499 tl vade farksız 6 ay taksitle 3 bin tl halinde taksitlendirme playstation 5 slim modelini aldım kutuyu henüz açmadım daha kapalı kutu halinde kenarda duruyo e faturası da dahil, Bunu satıp playstation 5 pro modeli alınır mı die sizlere sormak istedim, fakat izlediğim Videolar ve incelemeler de gereksiz olduğunu düşündüm bide sizlere sormak istedim cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Hakan Keser
Arkadaşlar öncelikle Bunu Belirtmeliyim ki PlayStation 5 pro modelinin Videolarının tamamını inceledim alınır mı alınmaz mı die Düşünceye girdim bu paylaşımı o yüzden yapıyorum, 15 gün önce amazon da iyi bir fırsat yakalayıp 18,499 tl vade farksız 6 ay taksitle 3 bin tl halinde taksitlendirme playstation 5 slim modelini aldım kutuyu henüz açmadım daha kapalı kutu halinde kenarda duruyo e faturası da dahil, Bunu satıp playstation 5 pro modeli alınır mı die sizlere sormak istedim, fakat izlediğim Videolar ve incelemeler de gereksiz olduğunu düşündüm bide sizlere sormak istedim cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
PS5 de gereksiz bana kalırsa . PS4 gibi başarılı ve almak için bir sebep sunan bir konsol nesli olmadı ps5. Spiderman 2 bile hemen pc'ye geldi. PS5 sunduğu şeylere göre çok pahalı bir konsol.

ridvan k

80+ Bronze
valla perfonmans olarak arttı orası gerçek ama bütçe meselesi pro varsa para alınır oyun oynamak zevk meselesi sadece

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ÇağkanKaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla perfonmans olarak arttı orası gerçek ama bütçe meselesi pro varsa para alınır oyun oynamak zevk meselesi sadece
Playstation 5 slim aldığım için satmayı düşündüm kapalı kutu olduğunu düşündüm için ama aradaki mesafe baktığımda ise öle uçurum görmedim, Kendim pc kullanıyorum zattn , oyun zevkim de yorgun olucam pc uğraşmayıp basıp konsola biraz oyun oynayıp yatcam bu mantıkta aldım alırken de zattn, fakat alıp almamak arasında kaldım sizlere danışıyım dedim hocam

ridvan k

80+ Bronze
Playstation 5 slim aldığım için satmayı düşündüm kapalı kutu olduğunu düşündüm için ama aradaki mesafe baktığımda ise öle uçurum görmedim, Kendim pc kullanıyorum zattn , oyun zevkim de yorgun olucam pc uğraşmayıp basıp konsola biraz oyun oynayıp yatcam bu mantıkta aldım alırken de zattn, fakat alıp almamak arasında kaldım sizlere danışıyım dedim hocam
ozaman hic gerek yok slim fazlasıyla yeterli ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
ulaş dursun
slim yeterli yurtdışından ps5 pro alabilirim diyorsan ordan alabilirsin aynı fiyata geliyor zaten hocam oda 20k civarı bişeydi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ÇağkanKaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
slim yeterli yurtdışından ps5 pro alabilirim diyorsan ordan alabilirsin aynı fiyata geliyor zaten hocam oda 20k civarı bişeydi.
Malesef Yurt dışında tanıdığım yok yukarıda belirtim gibi o yüzden ps5 slim aldım fazla detayına inip konuşlcak konu olacağını sanmıyorum ps5 pro daha iyi beklerdim ama öle aa dicek bir özellik göremedim hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
ulaş dursun
Malesef Yurt dışında tanıdığım yok yukarıda belirtim gibi o yüzden ps5 slim aldım fazla detayına inip konuşlcak konu olacağını sanmıyorum ps5 pro daha iyi beklerdim ama öle aa dicek bir özellik göremedim hocam
doğru hocam iyi yapmışsın slim iyi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,987
İsim
Oğuz Oğuz
Tek cevap alınmaz dostum. Eğer grafik takintin var ise 50k ya 4070ti süper PC öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ÇağkanKaplan
Tek cevap alınmaz dostum. Eğer grafik takintin var ise 50k ya 4070ti süper PC öneririm.
3070 ti 32 GB ram i7 10700k sistemim var gamepass yıllık aldım kafam rahat zattn hocam playstation 5 slim alırken de fiyat cazip geldiği için aldım slim modeli de yeni model 18,499 6 ay vade farksız ayda 3 bin halinde gördüm aldım kutuyu açmadım 2 gün önce pro çıkınca kafam karıştı kutuyu açmadım için onu verip almayı düşündüm ama öle grafik falan çok takılan insan değilim zattn pc var istediğimi oynuyorum yorgun olduğumda dedim açar oynarım bu yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

doğru hocam iyi yapmışsın slim iyi
Fat modeline göre baktığımda hem performans hem yenilik anlamında slim fiyatını düşünüp pro düşününce pro nur verdiği özelikleri düşününce o 50 k parayı gayet gereksiz buldum hocam, sonuçta konsol aynı konsol çıkan konsol playstation 6 olsaydı derdim ki yenilik var ne biliyim bi önceki playstation 4 koluna bakıyorsun playstation 5 koluna bakıyorsun arada dağlar kadar fark var yeni konsol gelmeden o parayı da vermek açıkçası pek mantıklı gelmiyo

The Semih

80+ Gold
Bana kalırsa PS5 Pro sadece GTA6 için alınmalı çünkü 60fps oynatıcak, PS5 Slim ve normal versiyon 30 karede oynatıcak. Neden GTA6 için diyorum çünkü. Pro versiyonu sadece bu oyun taşıyacak birkaç yıl sonrada PS6 çıkacak o yüzden GTA6 oynamıcaksanız Pro almayın kesinlikle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ÇağkanKaplan
Bana kalırsa PS5 Pro sadece GTA6 için alınmalı çünkü 60fps oynatıcak, PS5 Slim ve normal versiyon 30 karede oynatıcak. Neden GTA6 için diyorum çünkü. Pro versiyonu sadece bu oyun taşıyacak birkaç yıl sonrada PS6 çıkacak o yüzden GTA6 oynamıcaksanız Pro almayın kesinlikle.
Bu Sölediğinizde de doğru söylüyor olabilirsiniz fakat günümüzde playstation 5 için özel oyun sayısı bile azdır o yüzden grafik motoru belki daha iyi olabilir fakat FPS 60 da göre biliriz belki pro için 120 dir bunu bilemeyiz bu bir tahmin, olur sada dediğiniz gibi sonuç olarak aynı konsolu deneyimliyoruz playstation 6 çıkarsa pro modelinden de iyi olacağını biliyoruz, fakat benim burda söylemek istedim elimde kapalı kutu slim modeli var 18,499 tl aldığım, kutuyu hiç açmadan pro modeline geçmeme gerek var mı die sizlerden bilgi almak istedim

Top Bottom