İlk defa PS tecrübeniz olacak ise alabilirsiniz daha önceden kullandıysanız ps5 pro almanızı öneririmHerkese selamlar, Yakında bir ps5 slim alacağım ve forumda kullananlar varsa diye deneyimlerinizi sormak istedim. Memnun Musunuz? Herhangi Bir Sorununuz Var Mı? Ps5 Slim Sizce Alınır Mı? (Dijital olanı almayı düşünüyorum)
CD'li PlayStation alınca PlayStation store oluyormu?İlk defa PS tecrübeniz olacak ise alabilirsiniz daha önceden kullandıysanız ps5 pro almanızı öneririm
Slim değil CD li versiyonu alın zira oyunlar çok pahalı olabiliyor en azından CD alıp oynayıp satarsınız yeni bir oyun için bütçe çıkar.
Oluyor,CD'li olarak da dijital olarak da kullanabiliyorsun.CD'li PlayStation alınca PlayStation store oluyormu?
oluyor ikisinide kullanabilirsinCD'li PlayStation alınca PlayStation store oluyormu?
peki CD'li almak mı daha iyi olur Yoksa Dijital Mi? Açıkçası bilemedimoluyor ikisinide kullanabilirsin
bende cdli kullanıyorum
oynadıktan sonra takas yapıyorum yeni oyun almış oluyoruz böylece
biraz daha mantıklı oluyor öyle
cd li daha iyi hem cd var hemde içinde dijital mağaza.peki CD'li almak mı daha iyi olur Yoksa Dijital Mi? Açıkçası bilemedim![]()
Ben digital aldım arkadaşların dediği mantık çok oluru var ama benim arkadaş olduğu için ortaklaşa alıp oyun paylaşımı yapıyoruz daha mantıklı oluyor.peki CD'li almak mı daha iyi olur Yoksa Dijital Mi? Açıkçası bilemedim![]()