Playstation 5 Slim Dijital

Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar 2 hafta önce playstation 5 slim dijital aldım 35 bin lira ithalatçı garantili playstation 5 pro satılıyor, kapalı kutu aldığım cihaz duruyor pc var elimde güncel olarak, sadece işten geldiğimde açıyım bir kaç saat oynuyım düşüncesiyle playstation 5 pro almalı mıyım kararsız kaldım

bence ps 5 slim kalsın hocam, işten eve geldiğinizde bir kaç saat oynuyorsanız yeterli olur

Arkadaşlar 2 hafta önce playstation 5 slim dijital aldım 35 bin lira ithalatçı garantili playstation 5 pro satılıyor, kapalı kutu aldığım cihaz duruyor pc var elimde güncel olarak, sadece işten geldiğimde açıyım bir kaç saat oynuyım düşüncesiyle playstation 5 pro almalı mıyım kararsız kaldım
Arasında çok bir fark yok FPS olarak da. Zaten genellikle 60 fps ikisi de aynı performansı veriyor hemen hemen

PS5 Pro'ya uygun bir TV ya da monitörünüz var mı?

PS5 Pro'ya uygun bir TV ya da monitörünüz var mı?
Özelliklerine baktım HDMI 2.1 destekliyormuş cihaz bendeki TV 4k 2.0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence ps 5 slim kalsın hocam, işten eve geldiğinizde bir kaç saat oynuyorsanız yeterli olur
Bende o düşüncede olarak bugun cihazı açtım hocam 🙂

Özelliklerine baktım HDMI 2.1 destekliyormuş cihaz bendeki TV 4k 2.0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende o düşüncede olarak bugun cihazı açtım hocam 🙂
iyi yaptınız hocam iyi oynamalar şimdiden keyfini çıkarın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,777
Üyeler