HANGİSİ DAHA MANTIKLI PLAYSTATİON OYUNLARININ HEPSİ PC DE OYNANMIYOR AMA XBOX OYNANABİLİYOR PLAYSTATİON 5 ALIP MACBOOKTAN GEFORCE NOW İLE XBOX OYUNLARI OYNAMAK DAHA MANTIKLI DEĞİL Mİ FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM İYİ PAZARLAR İYİ GÜNLER
xbox yerine pc de alabilirsin ama ps5 yerine pc alamazsın ama gamepass sayesinde xboxda alınabilir oyuncuya kalmış bir durum sadece Forza dan xbox alanları biliyorum bunu tartışmaya gerek yok hangisini istiyorsan onu alman lazımHANGİSİ DAHA MANTIKLI PLAYSTATİON OYUNLARININ HEPSİ PC DE OYNANMIYOR AMA XBOX OYNANABİLİYOR PLAYSTATİON 5 ALIP MACBOOKTAN GEFORCE NOW İLE XBOX OYUNLARI OYNAMAK DAHA MANTIKLI DEĞİL Mİ FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM İYİ PAZARLAR İYİ GÜNLER
Ps5 tabii kiHANGİSİ DAHA MANTIKLI PLAYSTATİON OYUNLARININ HEPSİ PC DE OYNANMIYOR AMA XBOX OYNANABİLİYOR PLAYSTATİON 5 ALIP MACBOOKTAN GEFORCE NOW İLE XBOX OYUNLARI OYNAMAK DAHA MANTIKLI DEĞİL Mİ FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM İYİ PAZARLAR İYİ GÜNLER
Hocam bu dönemde Xbox felan alınmaz. Peki neden alınmaz onu anlatayım. Xbox'ın özel oyunları Playstation ve Nintendo'ya gelecek ve 3.parti dağıtıcı bir firma olacaklar. Playstation'ın bazı oyunları sadece PC'ye geldi. Playstation'ın özel oyunları Xbox'a göre daha kaliteli çünkü Sony yani Playstation oyunlarına çok fazla para yatırıyor. Ama Microsoft yani Xbox'ın öyle bir durumu yok az bütçe ile oyun yapıyorlar ve kalitesi düşük oluyor bu oyunların. PS5 daha mantıklı olacaktır.HANGİSİ DAHA MANTIKLI PLAYSTATİON OYUNLARININ HEPSİ PC DE OYNANMIYOR AMA XBOX OYNANABİLİYOR PLAYSTATİON 5 ALIP MACBOOKTAN GEFORCE NOW İLE XBOX OYUNLARI OYNAMAK DAHA MANTIKLI DEĞİL Mİ FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM İYİ PAZARLAR İYİ GÜNLER