şuanda ne almak mantıklı? proyu mu beklemeliyim? ne zaman tanıtılacak ne önerirsiniz ilerde gta 6 oynamak istiyorum. şu anda alma sebebim fc25 oynayacağım arkadaşlarım geldiğinde. günlük yaşantımda pc var.
Fc 25 tarzı oyunlar oynayacaksan ps5 slim al. Eğer farklı hikayeli oyunları daha güzel grafikte daha fazla fps alarak oynamak istiyorum diyosan proyu beklemek daha mantıklı.şuanda ne almak mantıklı? proyu mu beklemeliyim? ne zaman tanıtılacak ne önerirsiniz ilerde gta 6 oynamak istiyorum. şu anda alma sebebim fc25 oynayacağım arkadaşlarım geldiğinde. günlük yaşantımda pc var.
pro ne zaman cıkacak ve fiyat ne olacak acaba trdeFc 25 tarzı oyunlar oynayacaksan ps5 slim al. Eğer farklı hikayeli oyunları daha güzel grafikte daha fazla fps alarak oynamak istiyorum diyosan proyu beklemek daha mantıklı.
55-60 da olabilir fiyat belli olmaz maalesef ama pahalı olacaği kesin.Hocam kasımın ilk haftalarında piyasaya sürülecek. Fiyat olarak 50.000 lira gibi bir şey olur diye düsünüyorum. 800 euro olacak. Bizde malum vergisiydi osuydu şusuydu. En kötü 50.000 lira gibi bir fiyata çıkar muhtemelen.