Neler Yeni

Playstation Fiyatlandırma Hakkında Düşünceleriniz?

Techno08

80+ Gold
Xbox'da Şöyle 3 Yıla Sağlam Exlusiveler Geldiğinde PS Ölücek Diye İnanıyorum Özellikle HellBlade2 ve Starfield

ps5’e de çıkacakmış yeni oyunlar ama henüz bir şey demediler bilmiyorum. Xsx donanım olarak güçlü zaten ps5’den.

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
playstation tarafında bu fiyatlandırmaların yapılmasının zamanında yaşanılan aral game davası ile ilgili olduğunu düşünüyorum. global yönetim tr yönetimine bu sebepten ötürü bir türlü sıcak bakmıyor sanırım. yerel fiyatlandırma yapmaktansa direkt kur + vergi yüklüyor.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
playstation tarafında bu fiyatlandırmaların yapılmasının zamanında yaşanılan aral game davası ile ilgili olduğunu düşünüyorum. global yönetim tr yönetimine bu sebepten ötürü bir türlü sıcak bakmıyor sanırım. yerel fiyatlandırma yapmaktansa direkt kur + vergi yüklüyor.
Sanmam EA de aynı şeyi yapıyor.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
Ben ps5 aldım ve oyuna para kalmadığı için ps4’ün minecraftını almak zorunda kaldım. Sistem utansın
Bende yeni PS5 aldım, PS+ ve EA play aboneliği aldım 350 TL'ye toplam. Şuan da 70 tane oyun var içerisinde ve bayağı iyi oyunlar da var.
Belki bu şekilde sizde alabilirsiniz. Tek tek oyun almak mantıklı değil malesef PS5'te. Bende o dertten müzdaribim, indirim bekleyeceksiniz en kötü, %75 falan indirime giriyor çoğu oyun, yakın zamanda da gelecekti indirimler sanki tam emin değilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Evet Merhabalar Arkadaşlar YouTube'da Gezinirken Multiplayer'ın Son Videosu Çıktı İsteyenler İzleyebilir
21 Haziran Gecesi PS. bir zam getirdi Oyunlarına okey Zaten müşteri dostu olarak Türkiye için takmayan bir firma
Buraya Kadar Okey Şimdi Ben 1 Tane Oyunda Dikkat Çekmek İstiyorum

FAR CRY 5
Bu Oyun Exlusive Değil Yani Playstation Veya Xbox'a Özel Değil
Şimdi Dedim ya 21 Haziran Playstation Zam Getirdi diye ANCAK Bu Zam'daki Fiyatlardan Sonra Bir Tane Takipçi Multiplayer Kanalının Playstation Store Girip Oyun Fiyatlarını Atmış
Ve Platstation'daki Oyun Fiyatları Çok Gülünş Bir DurumAlıntıyı görüntüle
Benim Düşüncem Bu Kadarına Gerek Yoktu
Kİ Zaten Eski Bir Oyun Aynı Şekilde
NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER
Bu Oyun 869.99 TL'ye satılıyor ve Fiyatı Şu an Aslında
Bence Aşırı Trajikomik Bir Olay..
oyun isterse şaheser olsun ben 1000 lira vermem bir oyuna

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Bende yeni PS5 aldım, PS+ ve EA play aboneliği aldım 350 TL'ye toplam. Şuan da 70 tane oyun var içerisinde ve bayağı iyi oyunlar da var.
Belki bu şekilde sizde alabilirsiniz. Tek tek oyun almak mantıklı değil malesef PS5'te. Bende o dertten müzdaribim, indirim bekleyeceksiniz en kötü, %75 falan indirime giriyor çoğu oyun, yakın zamanda da gelecekti indirimler sanki tam emin değilim.
Gelse Bile İndirim Yaptığı Satış Tekniği Ve Fiyatlandırması Kötü Bu Malesef Gerçek
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun isterse şaheser olsun ben 1000 lira vermem bir oyuna
bide max 250 saat oynarsın yani

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
Sanmam EA de aynı şeyi yapıyor.
evet doğru bunu düşünmedim. o zaman direkt olarak ülkenin dışarıda nasıl bir izlenim yarattığına bakarak bu fiyatlandırma yapılıyor. daha da üzücü :(

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
Gelse Bile İndirim Yaptığı Satış Tekniği Ve Fiyatlandırması Kötü Bu Malesef Gerçek
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide max 250 saat oynarsın yani
Olabilir, bana da fazla geliyor, PC'de bile bir oyuna 200 lira vermiyordum indirim gelsin de alayım diyordum, PS5 geçince afalladım, Allah'tan abonelikler falan varmış. 😬

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Olabilir, bana da fazla geliyor, PC'de bile bir oyuna 200 lira vermiyordum indirim gelsin de alayım diyordum, PS5 geçince afalladım, Allah'tan abonelikler falan varmış. 😬
PS5'i Tek Ayakta Tutan Şey Exlusive'leri Onun Dışında
SSD Kapasitesi
Donanım Hızlılığı (XBOX'A GÖRE)
Fiyatlandırması
Xbox'a Göre Kötü
Xbox Her Yönden İyi Birde 3 Yıla Sağlam Exlusive'ler Gelirse
Tamamdır

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Xbox'da Şöyle 3 Yıla Sağlam Exlusiveler Geldiğinde PS Ölücek Diye İnanıyorum Özellikle HellBlade2 ve Starfield
XBOX'a sağlam exclusiveler gelirse ps ölür. ama bu iş gamepass ile olmaz çünkü benim düşüncem kalıcı olmadıktan sonra o oyunu oynamanın mantığı yok bir de indirmen gerekiyor.

Top Bottom