PlayStation Plus almak mantıklı mı?

eneskaya6

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,738
Ps 5 aldım ve gelecek ay kuracağım. İçerisinde ki neredeyse hiçbir oyunu oynamadım.

Spider man ilk iki oyununu, the last , god of war ragnarok bunları direk oynamayı düşünüyorum
12 aylık 2858₺ sizce nasıl?
IMG_9772.webp

Ps 5 aldım ve gelecek ay kuracağım. İçerisinde ki neredeyse hiçbir oyunu oynamadım.

Spider man ilk iki oyununu, the last , god of war ragnarok bunları direk oynamayı düşünüyorum
Alıntıyı görüntüle
Evet mantıklı al kaçırma bende geçen sene Şubat da zam gelmeden 1 yılını 1800 e almıştım zam gelmiş baya oyunlar için değer çok oyun var

Evet mantıklı al kaçırma bende geçen sene Şubat da zam gelmeden 1 yılını 1800 e almıştım zam gelmiş baya oyunlar için değer çok oyun var
Geri kalan beğenilen oyunları 2 saat mi oynatıyor sadece? 2 saat saçmaymış biraz. İlerki aylarda o oyunlar listeye eklenir mi

Baazı oyunlar PS plus dan kaldırılıyor. Bi güncel listeye bak derim. Onun dışında CD ile almıyorsanız, konsola oyun almak pek mantıklı değil bence. Dijital de takas yok, oyun bitince bitiyor. PC gibi modlama yok vs vs. Ha koleksiyoncuyum derseniz o başka.

Baazı oyunlar PS plus dan kaldırılıyor. Bi güncel listeye bak derim. Onun dışında CD ile almıyorsanız, konsola oyun almak pek mantıklı değil bence. Dijital de takas yok, oyun bitince bitiyor. PC gibi modlama yok vs vs. Ha koleksiyoncuyum derseniz o başka.
Dijitalversiyonu aldım koleksiyon vs hedefim yok. Maksat herkesin bayıldığı oyunları oynamak. Bitirdikten sonra yine oynar mıyım bilimyorum en fazla 2 kere oynarım aynı oyunu.

Sürekli olarak FC oynarım geri kalan hikayeli oyunları 1-2 defa.

Sürekli olarak FC oynarım geri kalan hikayeli oyunları 1-2 defa.
Hocam FC26 %50 düşmüş, bikaç saate bitiyo. Sürekli oynarım derseniz alın drek. Bide baazı oyunlar PS Plus alanlar için indirime giriyor. Bazı kanallar bunların takibini yapıyor sürekli.

Alıntıyı görüntüle
bu fiyata alabildigin kadar al döşe çünkü yeni yıldan sonra bu fiyatı mumla ararsın

Zaten mantıklı olan PLUS almak onun haricinde oyuna para vermenin anlamı yok dijital için konuşuyorum. PLUS'da olmayan oyunlar içinde indirim beklenip alınabilir veyahut bir arkadaşınla ortak alıp oynayabilirsin.

eyvallah 12 ay plus alacağım oyunlara para dayanmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,568
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri