PlayStation plus indirimi gelmedi

qwertyvvv

80+
Reaksiyon skoru
0
İş arkadaşım 3 gün önce PS5 aldı ve plus hesapta indirim verdi hesap açarken bende bugün aldım fakat arkadaşım 2 bin lira küsur alıyorken plus hesabı bana 4 küsur para çıkardı ne yapmam lazım bı yolu var mı yardımcı olursanız sevinirim her türlü konuda...şimdiden teşekkürler

İş arkadaşım 3 gün önce PS5 aldı ve plus hesapta indirim verdi hesap açarken bende bugün aldım fakat arkadaşım 2 bin lira küsur alıyorken plus hesabı bana 4 küsur para çıkardı ne yapmam lazım bı yolu var mı yardımcı olursanız sevinirim her türlü konuda...şimdiden teşekkürler
5 aralıkta plus indirimleri bitti

Hadi ya.. 1 günden mı kaçırdım bilseydim almadan açardım hesabı e peki sizce başka indirim olabilir mi yani siz olsanız ne yapardınız
valla bilmiyorum bende yeni aldım ps5 i indirimden bi kaç oyun kaptım onlarla idare edecem tekrar ps indirimine kadar

Şanslıymışsın ben pek bu konulara hakim olmadığımdan yararlanamadım belki yılbaşı indirimi falan olur diye ümit ediyorum

Şanslıymışsın ben pek bu konulara hakim olmadığımdan yararlanamadım belki yılbaşı indirimi falan olur diye ümit ediyorum
yıl sonu indirimleri devam ediyor hocam bi bak istersen ghost of tsu 350 spidermanı 270 e aldım bi kaç bişey daha aldım idare eder beni bir süre

Ben bulamadım nedense dediğin oyunları bende aynı fiyat değil mi kişiden kişiye değişiyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla inşallah ilk defa aldım oyunlar da çok pahalı verirken 10 defa düşünmem lazım

Ghost of Tai hangisini almalıyım mesela bir sürü var

Mesela bi 250 lik var bı 350 arasındaki farklar ne

Ben bulamadım nedense dediğin oyunları bende aynı fiyat değil mi kişiden kişiye değişiyor mu

Valla inşallah ilk defa aldım oyunlar da çok pahalı verirken 10 defa düşünmem lazım

Ghost of Tai hangisini almalıyım mesela bir sürü var

Mesela bi 250 lik var bı 350 arasındaki farklar ne
ghost of tsuşimayı 350 olanı al 250 olan ps4 sürümü 350 olan hem ps4 hem ps5 sürümü diğer oyunlar için youtubede indirimleri paylaşan videolar var oralardan bakabilirsin

Var mı YouTube da senin takip ettiğin birisi indirimleri söyleyen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,654
Üyeler
185,923
Son üye
Fezst
Geri