Neler Yeni

Playstation ve İnternet Cafeye gidenler saatlik ücret ne kadar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
halit
Merhaba arkadaşlar bizim buralarda kocaeli izmit ps4-ps5 saatleri 25 ile 40 arası değişiyor
internet cafede 6 ile 15 arası değişiyor. Buralar mı yüksek genel olarak mı piyasa öyle fikir sahibi olabilmek adına soruyorum?

Benimde ps cafem var int cafede açıyoruz yakın zamanda fiyat konusunda çok mu geride kaldık yoksa onlarmı abartmış çözemedik ps4 saat ücreti 12tl den oynatıyoruz biz şuanda ama genel olarak nereye baksak 2 katı.

Bu şehir bu semt ps4 saati xx
Bu şehir bu semt internet cafe saat xx

Şeklinde paylaşırsanız sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
rize 10tl 3070 240hz hperx falan var masalarda

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
:D neresiymiş orası öyle ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

3070li sistem için 10tl çok değil
yani evet kafede 30 35 masa falan var okul zamanı yada pazar günleri boş bulman zor hatta sıra oluyor

bıraktım

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar bizim buralarda kocaeli izmit ps4-ps5 saatleri 25 ile 40 arası değişiyor
internet cafede 6 ile 15 arası değişiyor. Buralar mı yüksek genel olarak mı piyasa öyle fikir sahibi olabilmek adına soruyorum?

Benimde ps cafem var int cafede açıyoruz yakın zamanda fiyat konusunda çok mu geride kaldık yoksa onlarmı abartmış çözemedik ps4 saat ücreti 12tl den oynatıyoruz biz şuanda ama genel olarak nereye baksak 2 katı.

Hocam aylık cironuz ve cebinize kalan nedir kar oranı nedir

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
İnternet kafe'ye en son 1 ay önce falan gittim sırf yıllar sonra ortamı görmek için. 6 Liraydı yanlış hatırlamıyorsam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
halit
Hocam aylık cironuz ve cebinize kalan nedir kar oranı nedir
kar oranını işte kira+elektrik+vergiler+bağkur pirimi(2232tl)+internet faturası+su+muhasebe giderleri+bakım vs ekstra giderler+senelik aldığın oyun ücretleri+sattığın yiyecek içeçek maliyetleri diye hesaplarsan yarı yarıya kar diyebilirsin daha azda olabilir daha çokta saatlik ücrete göre değişir İncehesap yapmak lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan Kurşun

Manisa Yunusemre internet cafe saati 5 lira GTX 1050 ti i3 10. Nesildide aklıma gelmedi şuan

Top Bottom