Neler Yeni

Playstation ve İnternet Cafeye gidenler saatlik ücret ne kadar?

"thorxium"

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar bizim buralarda kocaeli izmit ps4-ps5 saatleri 25 ile 40 arası değişiyor
internet cafede 6 ile 15 arası değişiyor. Buralar mı yüksek genel olarak mı piyasa öyle fikir sahibi olabilmek adına soruyorum?

Benimde ps cafem var int cafede açıyoruz yakın zamanda fiyat konusunda çok mu geride kaldık yoksa onlarmı abartmış çözemedik ps4 saat ücreti 12tl den oynatıyoruz biz şuanda ama genel olarak nereye baksak 2 katı.

Bu şehir bu semt ps4 saati xx
Bu şehir bu semt internet cafe saat xx

Şeklinde paylaşırsanız sevinirim
bizde 15 rtx 2060 vardı devamın bilmiyorum ama bide e-spor fln yazmışlar bazen ping fln çıkıyo şaka gibi oyunların yarısını güncellememişler fln bayadır gitmiyorum gitmemde...

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu
Merhaba arkadaşlar bizim buralarda kocaeli izmit ps4-ps5 saatleri 25 ile 40 arası değişiyor
internet cafede 6 ile 15 arası değişiyor. Buralar mı yüksek genel olarak mı piyasa öyle fikir sahibi olabilmek adına soruyorum?

Benimde ps cafem var int cafede açıyoruz yakın zamanda fiyat konusunda çok mu geride kaldık yoksa onlarmı abartmış çözemedik ps4 saat ücreti 12tl den oynatıyoruz biz şuanda ama genel olarak nereye baksak 2 katı.

bizim mahallede 1 tane internet cafe var ve onların pc leri eski pentium işlemci ile gtx 460 kullanıyor saati 2.5tl

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,446
İsim
Emir Bayram

ps4 15-20 ps5 25-30
İstanbul

rubberbob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sedat Ergün
Playstation cafe saat ücreti Ankara'da 2024 itibariyle 2 kişi 1 saat PS5 saatlik ücret 170 TL, 4 kol oynanırsa x2 oluyor yani 340 TL.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Top Bottom