''Wolfred!ghT
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
İnternet cafe -5 TL
PS5-13 TL
PS5-13 TL
ps5 baya ucuzmuşİnternet cafe -5 TL
PS5-13 TL
İzmit te yeriniz nerede hocamMerhaba arkadaşlar bizim buralarda kocaeli izmit ps4-ps5 saatleri 25 ile 40 arası değişiyor
internet cafede 6 ile 15 arası değişiyor. Buralar mı yüksek genel olarak mı piyasa öyle fikir sahibi olabilmek adına soruyorum?
Benimde ps cafem var int cafede açıyoruz yakın zamanda fiyat konusunda çok mu geride kaldık yoksa onlarmı abartmış çözemedik ps4 saat ücreti 12tl den oynatıyoruz biz şuanda ama genel olarak nereye baksak 2 katı.
Bu şehir bu semt ps4 saati xx
Bu şehir bu semt internet cafe saat xx
Şeklinde paylaşırsanız sevinirim
kartepedeyiz, izmittemisinizİzmit te yeriniz nerede hocam
googleye güneş playstation diye aratırsanız yer çıkarkartepedeyiz, izmittemisiniz
Denizli kampüs anılnet cafe saati 8 tl. 280hz, 3070, cloud 2 vs. var.Merhaba arkadaşlar bizim buralarda kocaeli izmit ps4-ps5 saatleri 25 ile 40 arası değişiyor
internet cafede 6 ile 15 arası değişiyor. Buralar mı yüksek genel olarak mı piyasa öyle fikir sahibi olabilmek adına soruyorum?
Benimde ps cafem var int cafede açıyoruz yakın zamanda fiyat konusunda çok mu geride kaldık yoksa onlarmı abartmış çözemedik ps4 saat ücreti 12tl den oynatıyoruz biz şuanda ama genel olarak nereye baksak 2 katı.
Bu şehir bu semt ps4 saati xx
Bu şehir bu semt internet cafe saat xx
Şeklinde paylaşırsanız sevinirim
Laleli caminin ordaki kırmızı cafeHangi İnternet cafe knk
2 su ve 1 probis yemiştik onları unuttum.3 kişi 2 saat ps 5 oynadık kişi başı 15 bıraktık
Siz cafe mi actinizburada bilgi paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler. Yeterince fikir sahibi oldum. 3-4 gün içinde açıyoruz internet cafeyi burada okuduğum ve bu şehirdeki ortalama fiyatlara bakarak çift tarife yapmaya karar verdim. 6 ve 8tl
ryzen 5 2600 16ram 1660ti ve 27 inç curved 144hz monitör ekipmanlarda steelseries mouse , fantech hg10 kulaklık ve fantech k612 rgb klavye
forum ailesinden olupta bu şehirde olan varsa torpil geçeriz donanımarşivinde olanlara her zaman ayrıcalık.