KingOfcameL
80+
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayar mı ps miistanbul düşük fiyatlı masa-7
yüksek fiyatlı masa-8
bilgisayar mı ps miistanbul düşük fiyatlı masa-7
yüksek fiyatlı masa-8
elektriğini karşılamazacaba bizim bodruma saati 2TL den i7 2600 sistemle kafe mi açsam?
4TL yaparız sıkıntı yokelektriğini karşılamaz
masa demiştim. bilgisayar.bilgisayar mı ps mi
Hangi İnternet cafe knkManisa Yunusemre internet cafe saati 5 lira GTX 1050 ti i3 10. Nesildide aklıma gelmedi şuan
Ankara'daki Kızılay Konur Sokakta bulunan Anka'ya gidiyorum.Merhaba arkadaşlar bizim buralarda kocaeli izmit ps4-ps5 saatleri 25 ile 40 arası değişiyor
internet cafede 6 ile 15 arası değişiyor. Buralar mı yüksek genel olarak mı piyasa öyle fikir sahibi olabilmek adına soruyorum?
Benimde ps cafem var int cafede açıyoruz yakın zamanda fiyat konusunda çok mu geride kaldık yoksa onlarmı abartmış çözemedik ps4 saat ücreti 12tl den oynatıyoruz biz şuanda ama genel olarak nereye baksak 2 katı.
Bu şehir bu semt ps4 saati xx
Bu şehir bu semt internet cafe saat xx
Şeklinde paylaşırsanız sevinirim
güzel sistem fiyatıda iyimiş burada daha düşük sistemleri 8tl civarı oynatıyorlarAnkara'daki Kızılay Konur Sokakta bulunan Anka'ya gidiyorum.
Hem internet kafe hem de ps kafe olarak geçiyor.
PS'yi tam bilmiyorum fakat internet kafenin açılış ücreti 5₺ ve saatlik ücreti 10₺ olarak geçiyor.
240HZ, 3060/2080'li sistemler bulunuyor fakat şansınıza artık.
Ekipman olarak da çoğu bilgisayarda Zowie, Steelseries mouse, bütün sistemlerde Cloud2 kulaklık, Hp Omen, Razer klavyeler bulunuyor.